Δεν σε εωτανε τωρα, οπως παλια, αν θελειςνα την παραδωσεις. Σε ενημερωνουν οτι θα τη δωσεις κατω γιατι η πτηση ειναι γεματη, σου βαζουν το χαρτακι και τη δινεις στη σκαλα του αεροπλανου. Χθεσινα αυτα....Η υποχρεωτικη παραδοση της μεγαλης αποσκευης εχει μετατεθει για τον Γεναρη.
Σε πρόσφατο ταξίδι μου (πριν 1 εβδομάδα) πάντως με γεμάτο αεροπλάνο ζητήσανε τις χειραποσκευές αυτών που επιβιβάστηκαν τελευταίοι (χωρίς βέβαια να λέω ότι αυτό είναι ο κανόνας)παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο, έχει αλλάξει το σύστημα με τις χειραποσκευές στο αεροπλάνο? θα πρέπει να την παραδώσω την χειραποσκευή μου ? μπορώ να κρατάω επάνω στο αεροπλάνο μια backpack με το laptop μέσα ?
Ευχαριστώ
Φιλοι καλησπέρα σας,
πρόκειται να πετάξω για Γερμανία με Ryanair την Δευτέρα και θα έχω μόνο μια βαλίτσα καμπίνας μαζί μου. Μου ζητήθηκε από φίλο στη Γερμανία ένα μπουκάλι ποτό το οποίο και προμηθεύτηκα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι θα μου το κρατήσουν στον έλεγχο. Καμιά ιδέα για το πώς μπορώ να το μεταφέρω; Θα μπορούσα ίσως να ζητήσω να μου κάνουν check in την βαλίτσα καμπίνας χωρίς χρέωση και να έχω μέσα το ποτό; Ευχαριστώ
ΚαλημέραΦιλοι καλησπέρα σας,
πρόκειται να πετάξω για Γερμανία με Ryanair την Δευτέρα και θα έχω μόνο μια βαλίτσα καμπίνας μαζί μου. Μου ζητήθηκε από φίλο στη Γερμανία ένα μπουκάλι ποτό το οποίο και προμηθεύτηκα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι θα μου το κρατήσουν στον έλεγχο. Καμιά ιδέα για το πώς μπορώ να το μεταφέρω; Θα μπορούσα ίσως να ζητήσω να μου κάνουν check in την βαλίτσα καμπίνας χωρίς χρέωση και να έχω μέσα το ποτό; Ευχαριστώ
Έχει ήδη (τον Οκτώβρη) γίνει μια συζήτηση για το θέμα https://www.travelstories.gr/community/threads/ryanair-news.28674/page-127#post-676311Μου στειλαν ενημερωση για αλλαγη πολιτικης απο τις 15 Ιανουαριου 2018 σχετικα με τις χειραποσκευες. Απο οσο ειδα με μια πρωτη αναγνωση τα μεγεθη παραμενουν ιδια απλα τωρα θα ζητανε επιπλεον χρηματα για να παρεις την χειραποσκευη μεσα στην καμπινα, εαν δεν τα δωσεις θα την μεταφερουν χωρις χρεωση κατω και παραλαβη απο το αεροδρομιο στον κυλιομενο ιμαντα. Αναφερει χαρακτηριστικα οτι θα ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος για να παρεις την χειραποσκευη και την μικρη τσαντα στην καμπινα. Δηλαδη ξεκαθαρα σε ταλαιπωρουν για να εισπραξουν περισσοτερα. Στο τελος δε, γραφει "To guarantee 2 cabin bags on board you must purchase Priority & 2 Cabin bags" που νομιζω οτι μπερδευει τι ακριβως θα κανουν, οκ ξερω οτι μιλαω Αγγλικα Τσιπρα αλλα πιστευω οτι σε κατανοηση ειμαι σε καλο σημειο, εαν σου λεει "the only way..." και μετα "to guarantee" καπως μπερδευει το πραγμα
Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα εμφανιστουν και εδω υποστηρικτες με το κλασικο "εαν θες αγορασε την υπηρεσια, εαν δεν θες δεν σε αναγκαζει κανεις"
https://www.ryanair.com/ie/en/plan-trip/flying-with-us/baggage-policy
ΥΓ εαν δεν πιαστει ο στοχος, το επομενο βημα θα ειναι να πετανε τις αποσκευες λιγα μετρα πριν προσγειωθει στο αεροδρομιο ωστε ο πελατης να πηγαινει μετα στα χωραφια να ψαχνει τα πραγματα του.