AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
για πολλους μιλαω.. την προηγουμενη βδομαδα στο τσιαμπινο εγινε πανηγυρι!!! Το μισο αεροπλανο εφαγε προστιμο μπροστα στα ματια μου..τωρα μαλιστα
μιλας για εναν και μονο
για πολλους μιλαω.. την προηγουμενη βδομαδα στο τσιαμπινο εγινε πανηγυρι!!! Το μισο αεροπλανο εφαγε προστιμο μπροστα στα ματια μου..τωρα μαλιστα
μιλας για εναν και μονο
Ξερεις ε? μπορεις να παρεις οτι βαλιτσα θελεις και να βαλεις μεσα οσα κιλα θελεις...πολλοι την εχουν γλυτωσει...τωρα μαλιστα
μιλας για εναν και μονο
Μπα...ολοι ετσι κανουν. και είναι λογικο. η λυση ειναι μαλακη αποσκευη, στον ωμο σας το εχω ξαναπεί. η μαλακη μπαινει παντου και αμα ειναι στον ωμο δεν την ζυγίζει κανεις. την εχω περασει, οχι σε ραιαν, με 15+ κιλα. ειμαι βεβαια αθλητικος τύπος..Οντως,αυτη τη νοοτροπια δεν μπορω να την καταλαβω.Τι να πω φαινεται ειναι στο DNA του Ελληνα.
Εισαι σιγουρος για το ζυγισμα; Δεν αντεχω να διαβασω ξανα τους ορους αλλα δεν θυμαμαι σε RyanAir να εχει περιορισμο βαρους, μονο ογκο.Και τις δυο φορές που ταξίδεψα με Ryanair είδα να ζυγίζουν ή να βάζουν στο ειδικό κουτί τις βαλίτσες.
Εισαι σιγουρος για το ζυγισμα; Δεν αντεχω να διαβασω ξανα τους ορους αλλα δεν θυμαμαι σε RyanAir να εχει περιορισμο βαρους, μονο ογκο.
Και η EasyJet που ειχα διαβασει παλιοτερα για 10κιλα τωρα που την χρησιμοποιησα δεν ελεγε τιποτα για βαρος
Εννοείται... φυσικά και αν είμαι στους τελευταίους, το πιθανότερο είναι να την παραδώσω - ανάλογα και με τον αριθμό επιβατών. Όταν όμως, μετά τους πρώτους 20-30 αρχίζουν και σου ζητούν την παράδοση επειδή πέρασαν χαλλλαρά κάτι "θηρία", ε, εκεί παίρνεις ανάποδες...Υποψιν αναφερεται σαφως: μονο οι πρωτες 90 μπαινουν καμπινα...και σε αυτες εννοειται προηγουνται οι priority...εξ ου κ οι τεραστιες ουρες στα γκειτς της ραιαν...
Υποψιν αναφερεται σαφως: μονο οι πρωτες 90 μπαινουν καμπινα...και σε αυτες εννοειται προηγουνται οι priority...εξ ου κ οι τεραστιες ουρες στα γκειτς της ραιαν...