Fauve
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- κάπου και σύντομα!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού, Μάτσου Πίτσου
Περιεχόμενα
Μετά από δύο γρίπες, μια εξεταστική και άλλα δύο ταξίδια για τα οποία θα μιλήσουμε άλλη φορά, επιστρέφω να συνεχίσω την ιστορία μου! Η πρώτη μέρα τελείωσε και όλοι μας αποκοιμηθήκαμε υπέροχα στα πουπουλένια φουσκωτά μαξιλάρια....
......για να ξυνπήσουμε την άλλη μέρα το πρωι στις 8 από ένα επίμονο χτύπημα στην πόρτα! Φυσικά και ήταν η μαμά Γκροαρ η οποία με τραγουδιστή φωνή που αμφιβάλλω αν θα θελε να ακούσει το υπόλοιπο ξενοδοχείο, μας έλεγε να σηκωθούμε και να κατέβουμε για πρωινό. Με την τσίμπλα στο μάτι σηκωθήκαμε, και διαπιστώσαμε ότι η ζέστη μέσα στο δωμάτιο δεν παλευόταν! Όλα τα παπλώματα ήταν πεταμένα κάτω, κι εμείς αναψοκοκκινισμένοι σαν να παίζαμε ρακέτες σε παραλία ελληνικού νησιού μήνα Ιούλιο!
Με τα πολλά, κατεβήκαμε με το γυάλινο ασανσερ κάτω, όπου μας επιτέθηκε μια μυρωδιά που μας έσπασε την μύτη...! Μπροστά μας απλωνόταν ο μπουφές...δεν έχω λόγια!είχε τα πάντα, και επειδή δεν θέλω να φάω κανα 10λεπτο να περγράφω, πραγματικά τα πάντα!Ο αδερφός Γκροαρ ένιωσε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο καθώς γέμισε το πιάτο του 3 φορές και με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ανακοίνωσε πως είναι το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου...(η αλήθεια είναι πως κι εγώ το πιστεύω...)
Μετά το τσιμπούσι, πήραμε τον ανηφορικό δρόμο για τον ναό του Αγίου Βίτου. Πολύς κόσμος, οι περισσότεροι τουρίστες ήταν Ρώσο που κυκλοφορούσαν με ελαφρά μπουφανάκια και αθλητικά! Προφανώς! Γιατί, σας το λέω μπας και δεν το μαντέψατε, ναι, δεν είχε κρύο!! Τσάμπα τα ποδαράκια του Γέτι, τσάμπα και το χακι σκουφί αλά καστανάς του μπαμπά Γκροαρ!φφφφφφφφφ!ΓΚΡΟΑΡ!
Ανεβαίνοντας την ανηφόρα, και κυριολεκτικά ιδρώνοντας shock φτάσαμε στο προαύλιο του ναού όπου είχαμε μια υπέροχη θέα της πόλης από ψηλά...Εκεί λοιπόν, δεν κράτησα άλλο κακία του ήλιου που είχε αποφασίσει να με σκάσει, γιατί καθώς φώτιζε την πανέμορφη Πράγα, το θέαμα ήταν μοναδικό...όλοι κοιτούσαμε αποροφημένοι, το τσακ τσακ της φωτογραφικής μηχανής έδινε κι έπαιρνε, και ο ήλιος συνέχιζε να κάνει παιχνίδια με τις κορυφές των κτιρίων. Μαγεία για μια ακόμη φορά!
Αποσπάσαμε την προσοχή μας από την θέα, δύσκολα είναι η αλήθεια, για να μπούμε στον ναό. Τεράστιος, γοτθικός και μεγαλοπρεπής, τα κεφάλια μας πιαστήκαν να κοιτάμε την οροφή του! Όλοι έκαναν ησυχία και απολάμβαναν την ηρεμία και τον ήλιο που έμπαινε από τα βιτρώ.