• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ινδονησία Ταξίδι στο Μπαλί...τα φώτα σας

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μέσα Αυγούστου φέτος ο καιρός ήταν ιδανικός. Μέχρι 30-32 βαθμοί μέσα στη μέρα όπου και να πήγαμε. Το βράδυ βόρεια του Ubud θέλαμε ζακέτα, στον νότο όχι. Και χωρίς καθόλου υγρασία. Βροχή είχαμε μια μέρα για κανένα δίωρο που χρειαστήκαμε πάλι ζακέτα γιατί έφτασε 18 βαθμούς.

Nepheli

New Member
Καλησπέρα σας!
Καλή Χρονιά με υγεία !
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάει κάποιος/α εντελώς μόνη στο Μπαλί?

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Καλησπέρα σας!
Καλή Χρονιά με υγεία !
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάει κάποιος/α εντελώς μόνη στο Μπαλί?
Καλή χρονιά!!!..Έχω πάει εγώ.Top προορισμός για solo travel και όχι μόνο για μήνα του μέλιτος, οικογενειακές διακοπές...Αριθμός των digital nomads επίσης τεράστιος στο Μπαλί...Απλά μόνος πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να "επωμιστείς" όλο το κόστος κάποιου αμαξιου-οδηγου .Βέβαια πιθανότατα στο μέρος που θα διαμένεις να υπάρχουν και άλλοι συνταξιδιωτες με παρόμοιο πρόγραμμα..

MVSylvia

Member
Καλή χρονιά!!!..Έχω πάει εγώ.Top προορισμός για solo travel και όχι μόνο για μήνα του μέλιτος, οικογενειακές διακοπές...Αριθμός των digital nomads επίσης τεράστιος στο Μπαλί...Απλά μόνος πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να "επωμιστείς" όλο το κόστος κάποιου αμαξιου-οδηγου .Βέβαια πιθανότατα στο μέρος που θα διαμένεις να υπάρχουν και άλλοι συνταξιδιωτες με παρόμοιο πρόγραμμα..
Ή να κλείνει κάποια ομαδικά τουρ μέσω getyourguide κτλ για να μην έχει να επωμιστεί όλο το κόστος. Εμείς κάποιες μέρες δεν είχαμε καν οδηγό κ χρησιμοποιήσαμε grab για κάποιες μετακινήσεις. Είναι ιδανικός σόλο προορισμός νομίζω.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Ή να κλείνει κάποια ομαδικά τουρ μέσω getyourguide κτλ για να μην έχει να επωμιστεί όλο το κόστος. Εμείς κάποιες μέρες δεν είχαμε καν οδηγό κ χρησιμοποιήσαμε grab για κάποιες μετακινήσεις. Είναι ιδανικός σόλο προορισμός νομίζω.
Ναι στο να μπεις σε κάποιο τουρ ...Αλλά οι τιμές από getyourguide πολύ πιο ανεβασμένες από το να κλείνεις επιτόπου μέσω ξενοδοχείου ή όπου μένεις.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Πολύ συνηθισμένες οι μετακινήσεις με grab μηχανάκι για τους σόλο ταξιδιώτες εκεί. Και πιο γρήγορες από αυτοκίνητο και πιο οικονομικές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.778
Μέλη
39.513
Νεότερο μέλος
zoebi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom