• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χανια για καλοφαγαδες

Γεια σας και από εμένα

Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι για λίγες μέρες στα Χανιά και θα ήθελα να επισκεφτώ μέρη με ντόπια κουζίνα είτε εστιατόρια είτε μεζεδοπωλεία. Όποιος ξέρει από Χανιά και πέριξ ας μας πει καμία ιδέα

Ανδρέας

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ταμάμ στην παληα πόλη λίγα βήματα απο την πλατεία συντριβανιου..
θα σου μείνει αξέχαστο

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ταμάμ στην παληα πόλη λίγα βήματα απο την πλατεία συντριβανιου..
θα σου μείνει αξέχαστο
Μεζεδοπωλειο ''Ονειροδρομιο'' στη Χατζημιχαλη Γιανναρη.....ξεχνας renata ξεχνας.....:D:D

Να ειστε καλα παιδια. Ηδη ακουω τα πρωτα γουργουριτα. Το Ονειροδρομιο που βρισκεται? Εχει ιδιεταιρα μεζεδακια?

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
το Ονειροδρομιο ειναι κοντα στο παλιο λιμανι στα Χανια θα δεις τη Χατζημηχαλη Γιανναρη στο χαρτη της πολης χει αρκετα μεζοδοπωλεια εκει

Δες και το Καρναγιο στο παλιο λιμανι και παρε μια γευση απο τοπικη κουζινα,θα δεις και αλλα πιατα παρακατω
Το λινκ ειναι απο τη συναντηση Τραβελστοριστων στα Χανια θα διαπιστωσεις και ο ιδιος οτι οι μισοι ''πηγαμε'' απο ασιτια, ευτιχως που οι διαιτολογοι δεν μπαινουν στο φορουμ γιατι ο δικος μου θα εκανε χαρακιρι
http://www.travelstories.gr/%F3%F5%...F3%F4%F9%ED-%F3%F4%E1-%F7%E1%ED%E9%E1-24.html

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom