soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
τελικα απέτυχε η προσπάθεια
I have already book hotel at Chania so is ok!! And of course i like Ψαραντωνη!!! I don`t like to write in greeklish so in english is better....Για ξενοδοχειο στα Χανια δεν ξερω να σε ενημερωσω sorry
δεν πιστευω να ακους Ψαραντωνη ?????
off topic....the same thing....only english and french....so i prefer english.....Δεν καταλαβα τωρα....ξεχασαμε την ελληνικη....εγω δεν μπορεσα απο Βιεννη να μπω στην Ελληνικη γλωσσα γιατι το πληκτρολογιο ήταν για τη Γερμανικη και τη συχαινομαι....
το χα κοιταξει και εγω περυσι αυτο, αλλα τελικα δεν ειχε δωματιο!και ετσι εκλεισα αλλου!!καλο μου φαινεται εμενα!!!λοιπον παιδια, βρηκα καλη προσφορα για το Hotel Yakinthos, Chania, Creteστην περιοχη Γλάρος. Ποια η γνωμη σας για την περιοχη και το ξενοδοχειο, αν εχετε αποψη?
H περιοχή γλάρος απέχει μόλις 3 χιλ απο την πόλη.δίπλα ακριβώς ειναι η χρυσή ακτή,και παραδίπλα οι άγιοι απόστολοι. μέ ένα σπάρο τρία τρυγόνια!!! το ξενοδοχείο δεν το ξέρω αλλα εκεί είναι όλα προσεγμένα..λοιπον παιδια, βρηκα καλη προσφορα για το Hotel Yakinthos, Chania, Creteστην περιοχη Γλάρος. Ποια η γνωμη σας για την περιοχη και το ξενοδοχειο, αν εχετε αποψη?
θα προσεξεις να μην ειναι πανω στο δρομο το ξενοδοχειο.γιατι ειναι τουριστικη περιοχη περασμα για πολλα μερη και σιγουρα θε εχει φασαρια..λοιπον παιδια, βρηκα καλη προσφορα για το Hotel Yakinthos, Chania, Creteστην περιοχη Γλάρος. Ποια η γνωμη σας για την περιοχη και το ξενοδοχειο, αν εχετε αποψη?
Γλάρος είπες!!!!!!!!!! αχ αναμνήσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον παιδια, βρηκα καλη προσφορα για το Hotel Yakinthos, Chania, Creteστην περιοχη Γλάρος. Ποια η γνωμη σας για την περιοχη και το ξενοδοχειο, αν εχετε αποψη?
varsa το ξενοδοχειο φαινεται super και η περιοχη ειναι ιδανικη.λοιπον παιδια, βρηκα καλη προσφορα για το Hotel Yakinthos, Chania, Creteστην περιοχη Γλάρος. Ποια η γνωμη σας για την περιοχη και το ξενοδοχειο, αν εχετε αποψη?