• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χανιά... ολιγοημερες διακοπές

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Το μονο που ξερω ειναι οτι Ιεραπετρα Ηρακλειο το κανω σε 1 ωρα και 10 λεπτα. Απο Ηρακλειο για Χανια υπολογιζα να εκανα κανα 2,5 με 3 ωρες. Πολλες δεν ειναι 7 ωρες?
Εσαι και Σουμαχερ!!!!!:haha::haha: Ηταν καλοκαιρι οταν εκανες αυτη την αποσταση ???? Υπαρχει πολλη κινηση....εβαλα και 1 ωρα στασεις και ξεκουραση
Ο δρομος Ηρακλειο- Αγιος Νικολαος εχει αρκετες στροφες και αν εχει κινηση λογω Κυριακης καλο θα ειναι να μη τρεχεις...δεν ειναι και οι καλλιτεροι οδηγοι εδω.....
Ο βορειος οδικος αξονας του νησιου ιδιως το καλοκαιρι εχει αρκετα τουριστικα λεωφωρεια παρα πολυ κινηση και αναγκαστικα ελατωνεις ταχυτητα...το χειμωνα εχεις αλλα περιθωρεια

frap

Member
�αλ�βιαν�, Χανιά, ����η / HotelMania - �Ρνοδο�Ρία, Bungalows, �νοικια΢�μΡνα ��μά�ια �Ρ �λη �ην �λλάδα

Για δες αυτο το λινκ

Δες τις περιοχες Καλυβιανη,Κισσαμος,Κολυμπαρι Μαλεμε, Ταυρωνιτης, Γαλατας, ειναι στη δυτικη περιοχη και σε βολευει για τις εξορμησεις σου
Εχω κρατησει 5 περιπτωσεις με τηλ. Θα αποφασισουμε με το που θα φτασουμε στην Κισσαμο μαλλον. Λεμε να μεινουμε εκει για να ειμαστε πιο κοντα στο καραβακι για Μπαλο, ειδα οτι φευγει σχετικα νωρις. Εχει βεβαια και το δευτερο δρομολογιο...θα δουμε.

frap

Member
Εσαι και Σουμαχερ!!!!!:haha::haha: Ηταν καλοκαιρι οταν εκανες αυτη την αποσταση ???? Υπαρχει πολλη κινηση....εβαλα και 1 ωρα στασεις και ξεκουραση
Ο δρομος Ηρακλειο- Αγιος Νικολαος εχει αρκετες στροφες και αν εχει κινηση λογω Κυριακης καλο θα ειναι να μη τρεχεις...δεν ειναι και οι καλλιτεροι οδηγοι εδω.....
Ο βορειος οδικος αξονας του νησιου ιδιως το καλοκαιρι εχει αρκετα τουριστικα λεωφωρεια παρα πολυ κινηση και αναγκαστικα ελατωνεις ταχυτητα...το χειμωνα εχεις αλλα περιθωρεια
Ειμαι fun του Σουμαχερ βασικα :p. Καλα δεν αγχωνομαι κιολας με τον χρονο, οσο μας παρει προς θεου. Τρεχω εκει που με παιρνει. Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου παντως

frap

Member
Λοιπον, ωρα να αναχωρουμε σιγα σιγα. Καλα να περνατε κ θα ποσταρω εντυπωσεις συντομα!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το μελετησα αναλυτικα ολο το τοπικ απο χθες! :)
Και τις 38 σελίδες? Χαρα στο κουράγιο σου!
Πραγματικά, επειδή το θέμα έχει γίνει σαλάτα και είναι αδύνατο κανείς να εντοπίσει οτιδήποτε, μήπως να ανοίγατε καινούργιο θέμα?

(70 Λεπτά Ιεράπετρα - Ηράκλειο είναι υπερβολικά λίγο, πάντως. 90-100 είναι το σύνηθες)...

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Γεια σας και απο εμενα. Σκοπευω να κανω μια 3ημερη εκδρομη στα Χανια μεθαυριο και καθως εψαχνα πληροφοριες, ανακαλυψα αυτο το φορουμ. Φοβερες πληροφοριες, ειλικρινα μπραβο!
Πανω κατω εκανα ενα πλανο για το που να παμε με την κοπελα μου. Δεν θα σκοτωθουμε κιολας για να τα δουμε ολα, ειναι αδυνατο. Εξαλλου, σκοπευω να ξαναερθω αφου θα βρισκομαι στο Λασιθι για αρκετο καιρο.
Μερικες πληροφοριες θα ηθελα να σας ζητησω....
1. Σκοπευουμε να μεινουμε Κισσαμο τις 2 μερες, για να κανουμε μονοημερες εκδρομες σε Μπαλο και Φαλασαρνα. Εχει κανεις να προτεινει κατι σε ενοικιαζομενα δωματια η ξενοδοχειο στην περιοχη? Δεν με ενδιαφερει πισινα, με ενδιαφερει ησυχια και χωρος για το αυτοκινητο. Επισης ειναι πολυ μακρυα για μια βραδυνη βολτα στα Χανια?
2. Την τριτη μερα λεγαμε να παμε Παλαιοχωρα, για να ειμαστε κοντα στο ελαφονησι. Κατι να προτεινετε για διαμονη εκει?
Τελευταια στιγμη ρωταω βεβαια, αλλα τωρα το αποφασισαμε. αυτα ομως ειναι τα καλυτερα.....:)
Κισσαμο δεν λεει...μενεις χανια καλυτερα
Παλαιοχωρα.. στο Μετζιμ Κουντουρα , ησυχο οικογενειακο μικρο ξενοδοχειο

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Και τις 38 σελίδες? Χαρα στο κουράγιο σου!
Πραγματικά, επειδή το θέμα έχει γίνει σαλάτα και είναι αδύνατο κανείς να εντοπίσει οτιδήποτε, μήπως να ανοίγατε καινούργιο θέμα?

(70 Λεπτά Ιεράπετρα - Ηράκλειο είναι υπερβολικά λίγο, πάντως. 90-100 είναι το σύνηθες)...
σίγουρα taver θα μπει θέμα ξεχωριστά για κάθε νομό. άσε πρώτα να "ξεμπλέξουμε" με τα Χανιά.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ειναι δυνατον να πας φαλασαρνα και να ρωτας για πισινα ? θα επαναστατησουν ολοι οι κρητικοι. εγω θα ελεγα να πας ενα μονοημερο ελαφονησι και να γυρισεις. δεν μου αρεσε η παλαιοχωρα, βεβαια εχω να παω πανω απο 10 χρονια. εγω αν πηγαινα παντως 3 μερες κρητη για ησυχια κ.λ.π. θα πηγαινα σφακια και με καραβακι στο λουτρο. ειναι το τελειο σημειο για τις 3 μερες και σιγουρα ησυχο.
Μπραβο Σαιτα δεν σου ξεφευγει τιποτα...κατα το ονομα και η χαρη....για τη Παλαιοχωρα συμφωνω μαζι σου....και το Λουτρο τελειο....αλλα για λιγες μερες....αντε 3 οπως εγραψες...

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
λοιπον, αυριο ισως να μην τα πουμε, ετοιμαζω τα μπουγαλακια μου και βουυυυυυυρ για Κρητση....οποτε ευχαριστω! ολους για την βοηθεια σας και με τους συντεκνους δεν μας χωριζουν πολλες μερες... θα τα πουμε απο κοντα... και θα μαθετε τα χα'ι'ρια μας...:haha: εσεις οι υπολοιποι...

bye bye...:D:D:D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
λοιπον, αυριο ισως να μην τα πουμε, ετοιμαζω τα μπουγαλακια μου και βουυυυυυυρ για Κρητση....οποτε ευχαριστω! ολους για την βοηθεια σας και με τους συντεκνους δεν μας χωριζουν πολλες μερες... θα τα πουμε απο κοντα... και θα μαθετε τα χα'ι'ρια μας...:haha: εσεις οι υπολοιποι...

Kαλές διακοπές Βαρσαμία, την αγάπη μας σε όλους τους σύντεκνους:grouphug:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Kαλο ταξιδι να εχεις Βαρσα....θα τα πουμε στο τηλεφωνο τη Παρασκευη:clap::clap::clap:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Kαλές διακοπές Βαρσαμία, την αγάπη μας σε όλους τους σύντεκνους:grouphug:

Πανδωρα παιδι μου δεν ξερεις τι χανεις....μηπως αλλαξες γνωμη ???? Πρωθυπουργικη
υποδοχη θα σου ετοιμασω......:bleh::bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα