renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
ελπίζω να σε δούμε στην συνάντηση.και μένα μου λείψατε!!Renata Καλοσώρισες. Σε περιμέναμε.....
ελπίζω να σε δούμε στην συνάντηση.και μένα μου λείψατε!!Renata Καλοσώρισες. Σε περιμέναμε.....
καλημερα στην παρεα σας μολις εγινα και εγο μελος και θελω να μαθω πληροφοριες για τα χανια κυριως για φαγητο.ερχομαι κρητη 21 ιουλιου και θα κατσω δεκα μερες στο iolida beach hotel εκλεισα δωματιο με 100 ευρω την βραδια εχει κανενας πληροφορια για το πως ειναι το ξενοδοχειο και τα δωματια γιατι απο το site μου φενεται πολυ καλο και ο πρακτορας μου ειπε οτι ειναι πεντε αστερων αν μπορει καποιος ασ μου απαντησει ευχαριστω εκ των προτερων.
θα φάτε υπέροχα στην Μαρία -κάτω σταλός δίπλα στον δρόμο.φαίνεται τουριστικό αλλα δουλεύει πολύ με χανιώτες-εγγύηση.Καλώς όρισες Αχιλλέα. Φαίνεται καλό, και δίπλα στην θάλασσα.
Η περιοχή εκεί έχει πολύ τουροσμό , απέφυγε ταβέρνες με τουρίστες, κοντά σου είναι ο Άνω Σταλός, με μια πολύ καλή ταβέρνα που συχνάζουν Έλληνες, διάβασε κι αυτές τις σελίδες κάτι θα βρείς
νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις...ειναι καινουργιο και πολυ καλό!!τουλαχιστον αυτο ακουω εδώ και παρα πολυ καιρό απο την αδελφη μου..που τυχαινει να ειναι πολυ καλή φιλη με τους ιδιοκτήτες...δεν εχω προσωπκή πειρα..αναφερω αυτά που εχω ακουσει για το συγκεκριμμενο ξενοδοχειο καθώς και για τα αλλα ξενοδοχεια του ομιλου smile hotelsκαλημερα στην παρεα σας μολις εγινα και εγο μελος και θελω να μαθω πληροφοριες για τα χανια κυριως για φαγητο.ερχομαι κρητη 21 ιουλιου και θα κατσω δεκα μερες στο iolida beach hotel εκλεισα δωματιο με 100 ευρω την βραδια εχει κανενας πληροφορια για το πως ειναι το ξενοδοχειο και τα δωματια γιατι απο το site μου φενεται πολυ καλο και ο πρακτορας μου ειπε οτι ειναι πεντε αστερων αν μπορει καποιος ασ μου απαντησει ευχαριστω εκ των προτερων.
...
Βάρσα καλό ταξίδι και καλές διακοπές
SOUDIANE, εχω μερουλες ακομα... το προγραμμα θα το κουβεντιασουμε στην συναντηση, να χουμε και κατι να λεμε μαζι με την ρακη......
Βάρσα καλό ταξίδι και καλές διακοπές
να ρωτησω τωρα κατι??? ολο και καποιοι θα ξερουν... ποσες ωρες πριν πρεπει να ειμαστε στο καραβι?? :roll:
Δεν υπαρχει πλαφον στην ωρα...αν φευγεις στις 9 το βραδυ π.χ μη φτασεις 8.50..τις περισσοτερες φορες αργουνε κανενα 10λεπτο γιατι περιμενουν τα φορτηγα να μπουνSOUDIANE, εχω μερουλες ακομα... το προγραμμα θα το κουβεντιασουμε στην συναντηση, να χουμε και κατι να λεμε μαζι με την ρακη...
να ρωτησω τωρα κατι??? ολο και καποιοι θα ξερουν... ποσες ωρες πριν πρεπει να ειμαστε στο καραβι?? :roll:
Καλο θα ειναι να μην μπεις στο καραβι 2 ωρες νωριτερα γιατι θα αργησεις να κατεβεις και πρεπει να εισαι μεσα στο γκαραζ με κλειστα τζαμια λογω καυσαεριου...και αναλογα τη θεση που θα σε βαλουν
Με ποιο καραβι ερχεσαι και τι ωρα εχεις αναχωρηση ???