renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
varsa σε βλέπω να χρειάζεσαι γύρω στις 30 μέρες για αυτά ....χμμμμ!!!
Κρικι παιδι μου που ηταν τοτε το τravel stories να σε φωτισει ??? εγω παντως δεν ειχα γραφτει τοτε το αγνοουσα τελειως
H ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ για μενα εχει το καλλιτερο φαγητο μεσα στη πολη, για τη θεα της και το σερβις , το μισο ιταλικο και μεξικανικο ειναι η ΤOSCANA στη παραλιακη, προσωπικα μου αρεσει πολυ και ο ΓΕΥΣΙΠΛΟΥΣ γευσεις γκουρμε και ψαγμενες με θεα θαλασσα και ολο το ρεθυμνο και το ΠΡΙΜΑ- ΠΛΩΡΑ που ειναι διπλα
VARSA μη ξεχασεις να δοκιμασεις τη Ρεθυμνιακη μπυρα σε συλλεκτικα μπουκαλια που παραγεται στη πολη, σε ξανθια και μαυρη εκδοση......
Rethimno, η Θαλασσογραφία είναι ανοιχτή..πριν δυο εβδομάδες..δεν ήταν L…υπέροχο μαγαζί!!!
παιδια, οκ, φαλασαρνα ειναι υπεροχη παραλια!σαφως!!αλλα σηκωνει απιστευτο κυμα..κοντεψε να παρει εμενα, πως θα βαλει στην θαλασσα το παιδι??για μπαλο και πρεβελη με το μωρακι σας, ουτε λογος..θα ταλαιπωρηθειτε και εσεις και η μικρουλα!!Φαλάσαρνα και Ελαφόνησσος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΕΕΕ!!!!!!!
Είναι και οι 2 στο top 20 καλύτερων παραλιών στην Ευρώπη....
πραγματικα τα χανια εχουν αμετρητες επιλογες και θες πολυ καιρο για να τα δεις ολα.varsa σε βλέπω να χρειάζεσαι γύρω στις 30 μέρες για αυτά ....χμμμμ!!!
Συμφωνω....H ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ για μενα εχει το καλλιτερο φαγητο μεσα στη πολη, για τη θεα της και το σερβις
Ρεθυμνο... θα μπορουσες να μου πεις που ακριβως ειναι η θΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ?? Θα ερθουν φιλοι απο Θεσ/κη και μιας και θα κανουμε τις βολτες μας στο Ρεθυμνο σκεφτηκα οτι θα ηταν καλη ιδεα να δοκιμασουμε το φαγητο εκει.
Ευχαριστω
VARSA μη ξεχασεις να δοκιμασεις τη Ρεθυμνιακη μπυρα σε συλλεκτικα μπουκαλια που παραγεται στη πολη, σε ξανθια και μαυρη εκδοση......