thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
Καλησπέρα σας απο την ηλιόλουστη σήμερα και νυχτερινή τώρα Βιέννη!!!
ΣΟΣ. Χρειάζομαι βοήθεια
Χάθηκε η βαλίτσα μου στο μετρό της Βιέννης. Ξεχάστηκε μέσα στον συρμό.
Ρώτησα εναν υπάλληλο του μετρό κ μου ειπε απο Δευτέρα απευθύνσου στο γραφείο απολεσθέντων αντικειμένων!
καμιά άλλη ιδέα τι αλλες ενεργειες μπορώ να κάνω ώστε η βαλίτσα μου με το τραβελστορι μπλουζάκι κ άλλα ενδύματα κ υποδύματα αν βρεθεί τελικά να την ξαναδώ?
Το μυαλό μου έχει ψιλοθολώσει κ δεν σκέφτεται κ τοσο καθαρά ;όσο θα έπρεπε...
Πληροφοριακά να αναφέρω οτι εχω χρόνο ως την Τετάρτη γιατι το απογευμα εκεινης της ημερας αναχωρώ για Νυρεμβεργη με το τρένο.
Τι γίνεται αν η βαλίτσα δεν βρεθεί ως τότε και βρεθεί μετα απο αυτη την ημέρα;
Βαση της περιγραφής που θα τους δώσω, υπάρχει περιπτωση να μου την στείλουν είτε σε διεύθυνση στην Ελλάδα, είτε σε γερμανική διεύθυνση;
Δυσάρεστο το πρώτο ποστ από την αριστοκρατική Βιέννη
αλλά είμαι αισιόδοξος οτι στο τέλος θα βρεθεί η βαλίτσα με το τραβελστορικό μπλουζάκι!
ΣΟΣ. Χρειάζομαι βοήθεια
Χάθηκε η βαλίτσα μου στο μετρό της Βιέννης. Ξεχάστηκε μέσα στον συρμό.
Ρώτησα εναν υπάλληλο του μετρό κ μου ειπε απο Δευτέρα απευθύνσου στο γραφείο απολεσθέντων αντικειμένων!
καμιά άλλη ιδέα τι αλλες ενεργειες μπορώ να κάνω ώστε η βαλίτσα μου με το τραβελστορι μπλουζάκι κ άλλα ενδύματα κ υποδύματα αν βρεθεί τελικά να την ξαναδώ?
Το μυαλό μου έχει ψιλοθολώσει κ δεν σκέφτεται κ τοσο καθαρά ;όσο θα έπρεπε...
Πληροφοριακά να αναφέρω οτι εχω χρόνο ως την Τετάρτη γιατι το απογευμα εκεινης της ημερας αναχωρώ για Νυρεμβεργη με το τρένο.
Τι γίνεται αν η βαλίτσα δεν βρεθεί ως τότε και βρεθεί μετα απο αυτη την ημέρα;
Βαση της περιγραφής που θα τους δώσω, υπάρχει περιπτωση να μου την στείλουν είτε σε διεύθυνση στην Ελλάδα, είτε σε γερμανική διεύθυνση;
Δυσάρεστο το πρώτο ποστ από την αριστοκρατική Βιέννη
αλλά είμαι αισιόδοξος οτι στο τέλος θα βρεθεί η βαλίτσα με το τραβελστορικό μπλουζάκι!