Λέτε να δούμε κάποια μέρα κάποιο νέο θέμα εδώ μέσα του τύπου...Θανο λυπαμαι για την αναποδια και μαλιστα την πρωτη μερα του ταξιδιου σου αλλα μη χασεις το κεφι σου! Ευχομαι ολα να πανε καλα και να το θυμασαι καποτε σαν αστειο
ΥΓ. Οποιον δεις με τραβελστορικο μπλουζακι στη Βιεννη , αυτος βρηκε τη βαλιτσα σου
Αίσχος δηλαδή! Καλά τους έκοψα ότι δεν πολυασχολούνταν αυτοί που έτυχε να πέσεις πάνω τους. Φαντάσου να μπορούσες να βγάλεις άκρη νωρίτερα και απλά να βαριόταν!ναι ευτυχώς ολα τα τιμαλφή ηταν στην χειραποσκευή και σώθηκαν!
πριν απο λιγο βρηκα κ το εξης σάιτ οπου συμπληρώνει κανεις στα γερμανικα η αγγλικα την φόρμα απωλειας αντικειμένου στο μετρο για να ξεκινήσουν οι σχετικές έρευνες. Τι καλά να μου το έλεγαν απο χθες οι υπαλληλοι;
Mungos Security + Cleaning - Lost + Found
Χμμμ... δηλαδή, ωραία πόλη η Βιέννη...αλλά προκαλεί αφηρημάδα, ε; :roll::roll::roll:Επίσης στη Βιέννη, σε παγκο ενός duty-free ξεχαστηκε ένα τσαντάκι με διάφορα μικροαντικείμενα, χωρίς διεύθυνση. Απο εδώ έγινε δήλωση και τηλεφώνημα στο γραφείο απωλεσθέντων του αεροδρομίου Βιέννης με περιγραφή για το τσαντάκι. Ηρθε συσκευασμένο σε ένα κιβωτιάκι μετά απο 4 μέρες.
Γι αυτό και λέω ότι υπάρχουν πολύ μικρές πιθανότητες να εξαφανιστεί.
εκεί πάω τώρα!τα hundertwasser houses να δεις!
δεν ειμαι του ψωνίζειν.. Ειμαι του φωτογραφίζειν!Ευκαιρία πάντως για περισσότερα ψώνια...