alex23
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
το "μετρανε και οι επαναληψεις" το λαμβανω ως αστοχεστατο χιουμορ καθως καθε φορα δειχνει και διαφορετικο ατυχημα για την αγαπημενη σου εταιρια
taver στην απαντηση σου λες για ενα ατυχημα με το concorde της air france.αν θυμασαι ειχε αρχισει να περνει φωτια απο την απογειωση κιολας.πραγμα που σημαινει οτι η λαθος του πιλοτου εγινε η οτι υπηρχε τεχνικο προβλημα στο αεροσκαφος.μαλλον ισχυει το πρωτο (λαθος πιλοτου) διοτι και η british airways ειχε concorde αλλα δεν ακουσαμε τιποτα για το δικο της
χαχα..λες να φταίει αυτό;; να το ξανακοιτάξω τότε!!Μετράνε και οι επαναλήψεις;
Ε τοτε να τους δειξεις αυτο.χαχα..λες να φταίει αυτό;; να το ξανακοιτάξω τότε!!
παιδιά δεν έχω κάτι με την air france, ίσα ίσα που ανέφερα ότι δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με την συγκεκριμένη εταιρία. Έχω πολλούς φίλους που δεν την εμπιστεύονται πια λόγω του συγκεκριμένου ντοκυμαντέρ. Έχει αναφέρει πάμπολλες γνωστές εταιρίες απλά η air france αναφέρθηκε περισσότερο. Αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα και έχει κάνει έρευνα πάνω σ'αυτά.
Κατ' αρχάς αναφέρεται 2... δες καλύτερα!! Κατά δεύτερον δεν αναφέρει όλα τα επεισόδια της σειράς (π.χ. στην 8η σεζόν αναφέρει μόνο 2 επεισόδια ενώ υπάρχουν 8!!!) Και δεν είναι ανάγκη να είναι το λάθος πάντα του πιλότου!Ε τοτε να τους δειξεις αυτο.
List of Mayday episodes - Wikipedia, the free encyclopedia
το "pilot error" αναφερεται μονο μια φορα για την Air France.
και καλα κανεις βεβαια! σιγα μην κρινω αν θα πεταξω με οποιαδηποτε εταιρια επειδη το mayday προβαλε καποιο ατυχημα.Οχι. δεν θα ρίξουμε καμμία ματιά. Εγώ προσωπικά δεν διακατέχομαι απο μαζοχιστικά ή άλλου είδους συμπλέγματα, ούτως ώστε να κάθομαι Αυγουστο μήνα να κοιτάω τα αεροπορικά δυστηχήματα ή ατυχήματα που έχουν λάβει χώρα. Ευχαριστώ, αλλά προτιμώ να ψάχνω άλλα πράγματα και να μην επιλέγω να κοιτώ φωτο απο αεροπορικές τρραγωδίες ή στατιστικά.
το θεμα ειναι να εμπιστευομαστε μια εταιρια για τους σωστους λογους οχι λογω μιας τηλεοπτικης σειρας.Κατ' αρχάς αναφέρεται 2... δες καλύτερα!! Κατά δεύτερον δεν αναφέρει όλα τα επεισόδια της σειράς (π.χ. στην 8η σεζόν αναφέρει μόνο 2 επεισόδια ενώ υπάρχουν 8!!!) Και δεν είναι ανάγκη να είναι το λάθος πάντα του πιλότου!
Τέλος πάντων έχει δίκιο ο Alex23, όποιος θέλει την εμπιστεύεται και όποιος θέλει όχι. Αλλα πράγματα έχουν σημασία και ξεφεύγουμε και απ' το τοπικ...