• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Ουγγαρία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ?

Borealis

Member
Λοιπον εν τελει το λινκ μαλλον δεν δουλευε πολυ καλα .Μπηκα στο σαιτ της Malev και βρηκα την προσφορα για τα Χριστουγεννα ,αλλα μου ζητηθηκε να δηλωσω τυπο χοτελ-ημερομηνια αναχωρησης και αριθμο διανυκτερευσεων -τα ονοματα μας και το μαιλ μου.Μετα εγραφε οτι καταχωρηθηκε το booking μου χωρις βεβαια να μου βγαλει συνολικα ποσα κλπ κλπ και οτι μεσα σε 24 ωρες θα επικοινωνησουν μαζι μου για να επιβεβαιωσουν την κρατηση.
Ελπιζω να μην εκανε κανενα reservation αυτοματα.Εγω ακομα ουτε το εχω συζητησει με την οικογενεια....η απαντηση τους ομως εδειχνε σα να ειχε κανει reservation.
Μην ανησυχείς καθόλου, εγώ έκανα κράτηση για ταξίδι 260 ευρώ και όταν ήρθε το απαντητικό έβγαινε 400, φυσικά το αγνόησα και δεν ξαναενόχλησε κανείς

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Απο Malev στην Κλεοπάτρα. Συγχαρητήρια. Μόλις κλείσατε πακέτο 23 διανυκ/ων για 24 άτομα την περίοδο του Πάσχα, και καλείστε να πληρώσετε μόλις 23.786 ευρώ το άτομο. Επικοινωνείστε μαζί μας για την πληρωμή.
Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε
Βαρβαρααααα...το δικανο!!!!!!!!!!!!!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μην ανησυχείς καθόλου, εγώ έκανα κράτηση για ταξίδι 260 ευρώ και όταν ήρθε το απαντητικό έβγαινε 400, φυσικά το αγνόησα και δεν ξαναενόχλησε κανείς
Τωρα αυτο δεν το καταλαβα?Μουφα η προσφορα?
Να μην ελπιζω δηλαδη?

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Απο Malev στην Κλεοπάτρα. Συγχαρητήρια. Μόλις κλείσατε πακέτο 23 διανυκ/ων για 24 άτομα την περίοδο του Πάσχα, και καλείστε να πληρώσετε μόλις 23.786 ευρώ το άτομο. Επικοινωνείστε μαζί μας για την πληρωμή.
Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε

Κλεοπάτρα καλά να περάσεις!!!:clap::clap::clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ρε σεις παλιοπαιδα αφηστε την καζουρα και πειτε μου :τι ειναι αυτα που λεει ο Borealis ,υπαρχει περιπτωση να λεει αλλα η προσφορα και αλλη τιμη να παιζει?

Borealis

Member
Ναι ναι υπάρχει, συνέβη σε μένα, αν έχει καταφέρει κάποιος να πάει με τα νούμερα που δίνουν εξαρχης ας μας πληροφορήσει!

ANEL

Member
Ρε σεις παλιοπαιδα αφηστε την καζουρα και πειτε μου :τι ειναι αυτα που λεει ο Borealis ,υπαρχει περιπτωση να λεει αλλα η προσφορα και αλλη τιμη να παιζει?

μάλλον έκλεισες ξενοδοχείο και αεροπορικά..θα σε ενημερώσουν για τη τελική τιμή και μόνο αν συμφωνήσεις θα πάει παρακάτω,δηλ.θα δηλώσεις στοιχεία πιστωτικής για να γίνει χρέωση και να έχει ολοκληρωθεί το booking..
επειδή το έχω ψάξει και εγώ μέσω αυτής της προσφοράς νομίζω πως συμφέρει να κλείσεις τα αεροπορικά(που στη δική μου περίπτωση βγήκαν 73Ετο άτομο με όλους τος φόρους πήγαινε-έλα)και να βρεις μόνη σου σε ποιό ξενοδοχείο σε βολεύει καλύτερα να πας!:D

ANEL

Member
Ναι ναι υπάρχει, συνέβη σε μένα, αν έχει καταφέρει κάποιος να πάει με τα νούμερα που δίνουν εξαρχης ας μας πληροφορήσει!
τα νούμερα που λέει εξαρχής γίνεται να τα πετύχεις αν μπεις μετά τις 6μμ...αλλά καλύτερα πάρε μόνο αεροπορικά..για ξενοδοχεία είναι ποιο πιθανό να βρεις μόνος σου(καλύτερη τοποθεσία-τιμή..)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Νομιζω οτι πολλες φορες εχουν αναφερει τα μελη οτι εχουν κλεισει με προσφορα αεροπορικης η με πακετο χοτελ+αεροπορικα.

Borealis

Member
μάλλον έκλεισες ξενοδοχείο και αεροπορικά..θα σε ενημερώσουν για τη τελική τιμή και μόνο αν συμφωνήσεις θα πάει παρακάτω,δηλ.θα δηλώσεις στοιχεία πιστωτικής για να γίνει χρέωση και να έχει ολοκληρωθεί το booking..
επειδή το έχω ψάξει και εγώ μέσω αυτής της προσφοράς νομίζω πως συμφέρει να κλείσεις τα αεροπορικά(που στη δική μου περίπτωση βγήκαν 73Ετο άτομο με όλους τος φόρους πήγαινε-έλα)και να βρεις μόνη σου σε ποιό ξενοδοχείο σε βολεύει καλύτερα να πας!:D
Δεν το ήξερα ότι μπορείς να πάρεις μόνο τα αεροπορικά, αν είναι έτσι θα πήγαινα και εγώ. Εμένα μου έδωσαν πακέτο πτήση-ξενοδοχείο και ανακάλυψα ότι πήγε 150 ευρώ παραπάνω από την αρχική προσφορά.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Νομιζω οτι πολλες φορες εχουν αναφερει τα μελη οτι εχουν κλεισει με προσφορα αεροπορικης η με πακετο χοτελ+αεροπορικα.

Έλα τώρα, πες την αλήθεια! Αφού ψήνεσαι για Βουδαπέστη γιατί μας το παίζεις δύσκολη?

ANEL

Member
Δεν το ήξερα ότι μπορείς να πάρεις μόνο τα αεροπορικά, αν είναι έτσι θα πήγαινα και εγώ. Εμένα μου έδωσαν πακέτο πτήση-ξενοδοχείο και ανακάλυψα ότι πήγε 150 ευρώ παραπάνω από την αρχική προσφορά.
έτσι έγινε και με μένα όταν προσπάθησα να πάρω το πακέτο αεροπορικά-ξενοδοχείο...αγνόησα το μειλ τους,όπως και εσύ,και ξαναμπήκα στη σελίδα,μετά τις 6μμ..και πήρα μόνο τα αεροπορικά...νομίζω πως η προσφορά ήταν ως τέλη Μάρτη..'έκλεισα αρχές!!και βρήκα ξενοδοχείο 5στερο,δίπλα στο Δούναβη με λιγότερα χρήματα απ΄όσα έδινε η malev τα 4στερα που ήταν και κάπως πιο μακριά..ότι άλλο θες πμ..;)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom