• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Ουγγαρία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ποιος ειπε να αδιαφορει κανεις; Καθεις ας πραττει κατα τον εαυτου τροπο η οπως τον φωτισει ο Θεος, ο Αλλαχ, ο Βουδας, ο Κρισνα, ο Μεγαλος Μανιτου και λοιπες θεοτητες που καθεις πιθανον να ασπαζεται. Να μην "την λεει" δημοσιως στους διαχειριστες ειναι το θεμα! Αν εχει το οποιοδηποτε προβλημα με τους διαχειριστες, καταρχην ας στελνει π.μ -πραγμα που απ' οτι καταλαβα στην προκειμενη περιπτωση δεν εγινε- και ας μην δημοσιοποιει το θεμα. Κατι τετοιο κατ' αρχην καμια υπηρεσια δεν προσφερει, παρα μονο δημιουργει εντασεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ο κalspiros στο post 24...προσεξέ το..:D
Εγω αυτο προσεξα:
Προς τι λοιπόν η παρατήρηση?
Αρα αυτο που ενοχλησε ειναι η δημοσια παρατηρηση προς τους moderators. Και το βρισκω απολυτως λογικο να εχει ενοχληθει κανεις, αν του τη λενε δημοσιως οτι ασκει καποια καθηκοντα πλημμελως -τα οποια αλλωστε οι moderators τα εχουν αναλαβει οικειοθελως και σε εθελοντικη βαση- ενω υπαρχουν τροποι να τεθει το οποιο θεμα καταρχην με προσωπικο μηνυμα.

ANEL

Member
Εγω αυτο προσεξα:

Αρα αυτο που ενοχλησε ειναι η δημοσια παρατηρηση προς τους moderators. Και το βρισκω απολυτως λογικο να εχει ενοχληθει κανεις, αν του τη λενε δημοσιως οτι ασκει καποια καθηκοντα πλημμελως -τα οποια αλλωστε οι moderators τα εχουν αναλαβει οικειοθελως και σε εθελοντικη βαση- ενω υπαρχουν τροποι να τεθει το οποιο θεμα καταρχην με προσωπικο μηνυμα.

Ο kalspiros δεν μίλησε για δημόσιες παρατηρήσεις..αυτά τα ζητήματα τα έθεσες εσύ..:)
.ίσως επειδή δεν πρόσεξες τι έγραψε ο kalspiros,δεν κατάλαβες και την απάντηση μου..άρα τώρα που είδες πιο προσεκτικά το ποστ του,φαντάζομαι θα συμφωνείς με τα γραφόμενά μου,έτσι δεν είναι??:D

Dafni

Member
Εγω αυτο προσεξα:

- ενω υπαρχουν τροποι να τεθει το οποιο θεμα καταρχην με προσωπικο μηνυμα.
η δουλειά των moderators ειναι να κρατουν το φορουμ καθαρο...και πολύ καλα κανουν...
αλλα γιατι πιστευεις οτι έτσι ο οποιος αγενης ή αναιδης,ή....,θα αλλάξει σταση και θα διορθωθει?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σα να παρατράβηξε το θέμα νομίζω, και χωρίς λόγο στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ένα μέλος έθιξε δημόσια ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει αναφέρει με προσωπικό μήνυμα, απάντησε ως όφειλε ο συντονιστής, και τελείωσε το ζήτημα.

Σας ανακαλώ on topic και μόνο από δω και πέρα. Ευχαριστώ :)

ANEL

Member
Βρηκα βουδαπεστη-βιεννη 4 νυχτες/5 μερες 530? τελικα χωρις φορους!Δηλαδη συνολο 630? νομιζω ειναι καλα....
λοιπόν,on topic ....
αν θες να πας με τουριστικό γραφείο και όχι ανεξάρτητη(μόνη σου δηλ.),να πας με τουριστικό γραφείο..και μην ακούς τι λέει ο καθένας..άλλωστε αυτή την εποχή για Χριστούγεννα είναι μάλλον απίθανο να βρεις φτηνά αεροπορικά και ξενοδοχεία..θα πληρώσεις τα ίδια στη καλύτερη περίπτωση και θα ταλαιπωρηθείς με μετακινήσεις ανάμεσα στις πόλεις που θέλεις με τρένα,κτλ.
για να δεις αν η τιμή που βρήκες είναι καλή,σύγκρινέ την μ' αυτή που δίνουν 3-4 καλά τουριστικά γραφεία για ανάλογα προγράμματα,και θα έχεις την απάντηση στην ερώτηση που κάνεις...;)
σου εύχομαι να περάσεις καλά..και οι 2 πόλεις είναι πολύ όμορφες. :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παιδια να προτεινω και εγω κατι??? :)
Λοιπον η malev εχει βγαλει μια προσφορα (που περιλαμβανει και Χριστουγεννα) μεχρι και 31/3/2011

Προσφορα no1: χριστουγεννα ή μετα πρωτοχρονια- 3 βραδια se 4 αστερων superior+ πρωινο+αεροπορικα(+φορους) =240 eurw all included!!!

Christmas in Budapest - Mal?v Hungarian Airlines

Προσφορα no2:Από 01.11.-15.12.2010 ή 07.01.-31.03.2011:3 βραδια σε 4 αστερων superior+ πρωινο +αεροπορικα(+φορους) = 185 ευρω ολα πληρωμενα!!!!

Design package - Mal?v Hungarian Airlines

Τα παραπάνω ξενοδοχεια ειναι απ τα καλυτερα στην κατηγορία τους(zara,lancid,Hotel Palazzo Zichy)
:shock: Η Βουδαπεστη δε χρειαζεται γκρουπ!Ετοιμαστε βαλιτσες!!!
...ακομα το σκεφτεστε????
Δημητρα με ενδιαφερει παρα πολυ αυτη η προσφορα της Μalev για τα Xριστουγεννα.
Θελω ομως λιγο βοηθεια γιατι στο πρωτο λινκ δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρα -δεν το κατεχω και πολυ το σπορ.
δεν εχει το κλασσικο απο τοτε εως τοτε και να μου βγαλει τιμη,αλλα ζηταει να βαλουμε ονοματα και ειναι λιγο μπερδεψουρικο γενικα..μηπως δεν κοιταω καλα?καθοδηγησε με λιγο please.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον εν τελει το λινκ μαλλον δεν δουλευε πολυ καλα .Μπηκα στο σαιτ της Malev και βρηκα την προσφορα για τα Χριστουγεννα ,αλλα μου ζητηθηκε να δηλωσω τυπο χοτελ-ημερομηνια αναχωρησης και αριθμο διανυκτερευσεων -τα ονοματα μας και το μαιλ μου.Μετα εγραφε οτι καταχωρηθηκε το booking μου χωρις βεβαια να μου βγαλει συνολικα ποσα κλπ κλπ και οτι μεσα σε 24 ωρες θα επικοινωνησουν μαζι μου για να επιβεβαιωσουν την κρατηση.
Ελπιζω να μην εκανε κανενα reservation αυτοματα.Εγω ακομα ουτε το εχω συζητησει με την οικογενεια....η απαντηση τους ομως εδειχνε σα να ειχε κανει reservation.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Απο Malev στην Κλεοπάτρα. Συγχαρητήρια. Μόλις κλείσατε πακέτο 23 διανυκ/ων για 24 άτομα την περίοδο του Πάσχα, και καλείστε να πληρώσετε μόλις 23.786 ευρώ το άτομο. Επικοινωνείστε μαζί μας για την πληρωμή.
Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα