• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Ουγγαρία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ?

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.Αν είναι να πας οργανωμένο ταξίδι απο πρακτορείο να περιμένεις λίγο ακόμη.Έτσι κι αλλιώς αυτές οι τιμές είναι σχεδόν πάντα ίδιες (είτε τις κλείσεις πολυ νωρίς είτε λίγο αργότερα).
Αν και για να σου πω την αλήθεια δε βρίσκω το λόγο που θες να πας με γραφείο σε μια Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα .Εγώ έχω πάει και στις δύο πόλεις που αναφέρεις μόνη και όλα ήταν πολύ καλά και πολύ πιο οικονομικά.Τελοσπάντων αυτο είναι δική σου απόφαση.
Επίσης θα συμφωνήσω στο ότι 2 και 2 μέρες θα είναι υπερβολικά κουραστικό και λίγο ειδικά για Βιέννη.Α!όσο για το που είναι πιο όμορφα....Ανάμεσα στις δύο εμένα μου άρεσαν και οι δυο!χιχιχ:haha::clap:

efiithaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη/Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Σας ευχαριστώ και τους 3 για τις απαντήσεις!
Το καλοκαίρι πήγα ιταλία με τον συντροφο μου μονοι μας!
Τα κανόνισα εγώ αλλά ταλαιπωρηθήκαμε αρκετα γιατι δεν εκανα σωστά κάποια πράγματα....Γι αυτό και τώρα που θα είναι και η οικογένεια δεν θέλω να μπλέξω...πόσο μάλλον που είναι και η περίοδος των χριστουγέννων..
Εχετε δίκιο μάλλον θα περιμένω τουλάχιστον μια εβδομάδα γιατί λογικά θα βγάλουν κι άλλες προσφόρες...
Απλά το πρώτο που έλεγα να κλείσω οι τίμες -λέει- είναι μέχρι 25.10 και μετά αλλάζουν...Αυτό που φοβάμαι είναι μην περιμένω και μετά χρειαστει να δωσουμε 800 το ατομο! :shock::shock::shock::shock:

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Εφοσον ειναι με οικογενεια,οκ.Παντως,θα εχετε τρεξιμο και ενδεχομενως,να χασετε και καποιες ωρες,με αποτελεσμα να μη δειτε κατι,πχ τα παραδουναβια.Εξαρταται απο τον αρχηγο.
Οντως οι τιμες ειναι ιδιες,μιλαμε για 50 ευρω διαφορα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όσες μέρες και να έχεις, κανόνισε το πρόγραμμά σου όπως θέλεις... αφού θέλεις να δεις και τις δύο χώρες πήγαινε και Βιέννη και Βουδαπέστη... δε χρειάζεται να γυρίσεις τα πάντα... αυτή η άποψη ότι πρέπει να κατασκηνώνεις μια εβδομάδα στην κάθε πόλη για να τη μάθεις γυρίζοντας κάθε μουσείο και αξιοθέατο, προφανώς αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν άφθονο χρήμα και χρόνο να κάνουν πολλά ταξίδια...

angie89

Member
Γεια και απο εμενα, επειδη και εγω ψαχνω πακετα για να παμε οικογενειακως την ιδια περιοδο στις ιδιες χωρες.. αν βρεις κατι καλο ενημερωσε και εμενα!:p μεχρι στιγμης το καλυτερο πακετο που εχω βρει ειναι στα 590(χωρις φορους) 8 μερες σε πραγα-βιεννη-βουδαπεστη..3 διανυκτερευσεις πραγα και απο 2 βιεννη κ βουδαπεστη

Traveller

Member
Βρηκα βουδαπεστη-βιεννη 4 νυχτες/5 μερες 530? τελικα χωρις φορους!Δηλαδη συνολο 630? νομιζω ειναι καλα....
Φοβερή εύκαιρία!! Μην το χάσεις!! θα περάσεις τέλεια!!

Κομμένη η πλακίτσα με μερικούς στο φόρουμ που ψάχνουν για να βρουν και φυσικά δεν βρίσκουν τίποτε... σταμάτησαν να την πέφτουν σε μένα και τώρα άρχισαν να την πέφτουν στους mods... δεν κατάλαβα πιο είναι το μεπτό στην παρέμβασή μου... η κοπελίτσα βρήκε ένα φασόν πακετάκι από ένα γραφείο της αγοράς και νόμιζε οτι βρήκε την ευκαιρία της ζωής της... με έναν πρωτότυπο τρόπο προσπάθησα να της δώσω να καταλάβει ότι ταξίδι δεν είναι τα χαζοπακετάκια των γραφείων... σκοπός του forum είναι να ενημερώνει, να προβληματίζει, να ανοίγει ορίζοντες, να ταρακουνάει... είναι ζωντανός οργανισμός και τα μέλη ανταλλάσουν απόψεις, κάνουν πλάκα, μαθαίνουν... μερικοί αυτό δεν το αντέχουν... οτιδήποτε νέο, πρωτοποριακό, πλακατζίδικο δεν το θέλουν, δεν το καταλαβαίνουν, τους πειράζει... ας είναι... ας παραμείνουν στη μιζέρια τους... φαίνεται ότι εκεί κάτω στην Πάτρα σκοτεινιάζει νωρίς... καληνύχτα...

manelaki

Member
Φοβερή εύκαιρία!! Μην το χάσεις!! θα περάσεις τέλεια!!
Eιμαι πολυ κακοπροαιρετη που νομιζω οτι ηταν εντελως ειρωνικο??? Δε νομιζω... :cool:

Κλεισ'τα μονη σου καλυτερα και πηγαινε μονο Βιεννη. Αυτη τη φορα θα τα καταφερεις καλυτερα. Μιλαμε για μια πολυ καλα οργανωμενη πολη απο αποψη συγκοινωνιας. Δε νομιζω να ταλαιπωρηθειτε. Αλλωστε με παιδια νομιζω θα'ναι καλυτερα να'χετε το δικο σας προγραμμα παρα να σας τρεχουν. Θεωρω οτι οι τιμες των πρακτορειων για Χριστουγεννα ειναι σκοτωμα...
Ποσο χρονων ειναι τα παιδια σας?

manelaki

Member

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Παιδια να προτεινω και εγω κατι??? :)
Λοιπον η malev εχει βγαλει μια προσφορα (που περιλαμβανει και Χριστουγεννα) μεχρι και 31/3/2011

Προσφορα no1: χριστουγεννα ή μετα πρωτοχρονια- 3 βραδια se 4 αστερων superior+ πρωινο+αεροπορικα(+φορους) =240 eurw all included!!!

Christmas in Budapest - Mal?v Hungarian Airlines

Προσφορα no2:
Από 01.11.-15.12.2010 ή 07.01.-31.03.2011:3 βραδια σε 4 αστερων superior+ πρωινο +αεροπορικα(+φορους) = 185 ευρω ολα πληρωμενα!!!!

Design package - Mal?v Hungarian Airlines

Τα παραπάνω ξενοδοχεια ειναι απ τα καλυτερα στην κατηγορία τους(zara,lancid,Hotel Palazzo Zichy)
:shock: Η Βουδαπεστη δε χρειαζεται γκρουπ!Ετοιμαστε βαλιτσες!!!
...ακομα το σκεφτεστε????

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τους διαχειριστες εδω και αντι να σβηνουν αυτους που δημιουργουν προβλημα σε καθε τοπικ που συμμετεχουν τους αφηνουν να εχουν κανει το φορουμ απο φορουμ για ταξιδια σε φορουμ για ειρωνια και καυγαδες.
Monica ο λόγος που απαντάω είναι γιατί "πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τους διαχειριστές". Βρίσκεσαι στο forum 2 μήνες. Ελπίζω να συνεχίσεις και να παραμείνεις για χρόνια. Μετά από κάποιο καιρό θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια πράγματα με άλλο μάτι, επόμενο είναι.
Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, έχουμε και εμείς την ζωή μας και δεν διατιθέμεθα να κυνηγάμε την κάθε υπόνοια χαλαρής ειρωνείας (γιατί στο προκείμενο, για αυτό πρόκειται) μην και προσβληθεί κάποιος. Δηλαδή στην ζωή σου δεν έχεις ακούσει ανάλογα? Και εδώ έχεις και την πολυτέλεια της αδιαφορίας. Επιπροσθέτως, και για να συμπληρώσω την θέση σου, πολλές φορές έχεις διαπιστώσει ότι γίνεται συστηματική διαγραφή προσβλητικών μηνυμάτων. Προς τι λοιπόν η παρατήρηση?

ANEL

Member
kalspiros;224042 Δηλαδή στην ζωή σου δεν έχεις ακούσει ανάλογα? Και εδώ έχεις και την πολυτέλεια της αδιαφορία[/quote said:
τώρα αυτό είναι επιχείρημα???:roll:
φυσικά πάντα και παντού θα υπάρχουν άνθρωποι χωρίς τρόπους,βλάκες,"βλάχοι"...εκβιαστές...και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει κανείς να τους δέχεται,με το επιχείρημα πως υπάρχουν παντού...
ούτε είναι λόγος να αδιαφορήσει..γιατί η αδιαφορία δεν είναι πολυτέλεια όπως ισχυρίζεσαι αλλά συνενοχή με την έννοια του ότι τελικά αδιαφορώντας νομιμοποιείς και δέχεσαι την κάθε είδους συμπεριφορά!και έτσι την ενισχύεις και τη εξαπλώνεις γιατί και οι άλλοι για ν' αμυνθούν αναγκάζονται να ακολουθούν παρόμοιες συμπεριφορές....:D

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom