Δες αυτο εδω, δεν μπορω να φανταστω κατι καλλιτεροΚαλημερα σε ολους.. σε λιγες μερες επισκεπτομαι τα χανια! θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθεισει,ψαχνω το ιδανικο μερος για να κανω προταση στην κοπελα μου..κυριως εστιατοριο η κατι τετοιο..?? help me!
Κάτσε πρώτα να δεχτεί και μετά ζήτα βοήθειαΚαλημερα σε ολους.. σε λιγες μερες επισκεπτομαι τα χανια! θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθεισει,ψαχνω το ιδανικο μερος για να κανω προταση στην κοπελα μου..κυριως εστιατοριο η κατι τετοιο..?? help me!
Σήμερα εγινα αυτόπτης μάρτυρας προτασης γάμου στα Φαλάσαρνα..Μπροστά σε κόσμο και μεσημέρι, οχι δυση ηλιου κτλ..Η Κοπέλα είπε ναι..Αρα κατι ξέρει ο παλιος...χαχαχα!!!τσ τσ τσ τσ...
είστε πολύ εκτός...κατά τη γνώμη μου βέβαια;
και πως θα κάνεις πρόταση ανάμεσα σε φασαριώζους (συνήθως) διπλανούς σας;;; που μπορεί ναχουν και παιδιά να χαλάνε κόσμο;;; ή ανάμεσα σε ανατολικοτουρίστες κι άλλους με τα σορτάκια;;
Σαν Χανιώτης που ήξερε τα κατατόπια, όταν έφτανα... στη θέση σου::
1)Βράδυ στον Προφήτη Ηλία να ατενίζετε όλα τα Χανιά. Ρομαντισμός στο φουλ, κι αν η απάντηση είναι "ναι" οι ταβέρνες είναι δίπλα.
2) Ανεβείτε οδηγώντας στη Μαλάξα, βράδυ πάλι και στην μοναδική θέα του κόλπου της Σούδας, σαν από αεροπλάνο, και προχώρησε... Κι εκεί υπάρχουν ταβέρνες για συνέχεια.
3) Θα την πας στα Φαλάσαρνα για μια διανυχτέρευση. Εκει έχεις δυο επιλογές: α) πάνω στα βράχια τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος
β)όταν διαλύσει ο λαός από την παραλία, πάρτε δυο ξαπλώστες, μακρυά από τεχνικό φως, να σκοτεινιάσει καλά και ψάξετε στον ουρανό να βρείτε το δικό σας αστέρι!!!!
Τις άλλες δεν στις λέω γιατί είχαν .......
Aντωνη παιδι μου που στελνεις το παιδι στη Μαλαξα.....που να σκαρφαλωνει στα Φαλασαρνα(θες να στραβοπατησει ??) και στις κοψιδοταβερνες της περιοχηςτσ τσ τσ τσ...
είστε πολύ εκτός...κατά τη γνώμη μου βέβαια;
και πως θα κάνεις πρόταση ανάμεσα σε φασαριώζους (συνήθως) διπλανούς σας;;; που μπορεί ναχουν και παιδιά να χαλάνε κόσμο;;; ή ανάμεσα σε ανατολικοτουρίστες κι άλλους με τα σορτάκια;;
Σαν Χανιώτης που ήξερε τα κατατόπια, όταν έφτανα... στη θέση σου::
1)Βράδυ στον Προφήτη Ηλία να ατενίζετε όλα τα Χανιά. Ρομαντισμός στο φουλ, κι αν η απάντηση είναι "ναι" οι ταβέρνες είναι δίπλα.
2) Ανεβείτε οδηγώντας στη Μαλάξα, βράδυ πάλι και στην μοναδική θέα του κόλπου της Σούδας, σαν από αεροπλάνο, και προχώρησε... Κι εκεί υπάρχουν ταβέρνες για συνέχεια.
3) Θα την πας στα Φαλάσαρνα για μια διανυχτέρευση. Εκει έχεις δυο επιλογές: α) πάνω στα βράχια τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος
β)όταν διαλύσει ο λαός από την παραλία, πάρτε δυο ξαπλώστες, μακρυά από τεχνικό φως, να σκοτεινιάσει καλά και ψάξετε στον ουρανό να βρείτε το δικό σας αστέρι!!!!
Τις άλλες δεν στις λέω γιατί είχαν .......
Σήμερα εγινα αυτόπτης μάρτυρας προτασης γάμου στα Φαλάσαρνα..Μπροστά σε κόσμο και μεσημέρι, οχι δυση ηλιου κτλ..Η Κοπέλα είπε ναι..Αρα κατι ξέρει ο παλιος...χαχαχα!!!