Κωνσταντινούπολη αλλιώς

Giouli40

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΝΔΙΑ
Γεια σας,

χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας. Θα πάμε με τον σύζυγο μου Κωνσταντινούπολη (εγώ για 7η φορά). Πήγαμε πριν 3 χρόνια τελευταία φορά με το παιδί μας αλλά αυτή την φορά δεν θα μας συνοδέψει.. Μεγάλωσε βλέπεις :rolleyes::rolleyes:. Θυμάμαι τα πρακτικά θέματα (διόδια, πληρωμές, συνάλλαγμα, ιντερνετ κτλ). Τα έχω διαβάσει και εδώ ξανά να τα θυμηθώ. Δεν έχουμε σκοπό να επισκεφτούμε κανένα αξιοθέατο (Αγ. Σοφιά, Μπλε τζαμί, πύργος γαλατά, Πατριαρχείο, παζάρι κτλ) γιατί τα έχουμε δει όλα από 3 φορές. Η μεγάλη μου επιθυμία μόνο είναι να ξαναπάμε Ντολμά Μπαχτσέ αλλά με εισητήριο κάπου στα 45Ε το άτομο δεν το βλέπω. Ευτυχώς προλάβαμε και είδαμε τα περισσότερα όταν ακόμα οι τιμές ήταν σχετικά νορμάλ. Πάμε τώρα στην ερώτηση μου.. Θα πάμε 3 βράδια ίσως και 4. Τα 3 τα έχω ήδη κλεισμένα και θα έχουμε δικό μας αυτοκίνητο. Θα ήθελα να μου προτείνετε δραστηριότητες / φαγάδικα / καφετέριες / μπαρακια / χαμάμ (ΟΧΙ τα τουριστικά τα πανάκριβα) ίσως και μια μονοήμερη εκδρομή εκτός πόλης που να μην είναι καθαρά τουριστικά. Πχ σκέφτηκα να πάμε σε αγώνα μπάσκετ της ferne bahce. Δυστυχώς συναυλίες δεν υπάρχουν την περίοδο που θα πάμε. Επίσης έχω πάει όλο και όλο μία φορά στην ασιατική πλευρά και θα ήθελα να την εξερευνήσω. Ας είναι και λίγο τουριστικό αν αξίζει δεν έχω πρόβλημα. Λατρεύω αυτήν την πόλη και θα ήθελαλίγο να την γνωρίσω και αλλιώς. Κάθε πρόταση καλοδεχουμενη
Ευχαριστώ πολύ!!!

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Το ωραιότερο προαστιο της ασιατικης πλευρας είναι το Kuzguncuk. Κοντά είναι και το Beylerbey palace, μικρογραφία του Ντολμαμπαχτσε. Επίσης από το Uskudar 20 λεπτά περιπατος είναι η περιοχη Salacak με καντίνες για τσάι και καφέ και με υπέροχη θέα στον πυργο του Λέανδρου.

Last edited:

Giouli40

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΝΔΙΑ
Το ωραιότερο προαστιο της ασιατικης πλευρας είναι το Kuzguncuk. Κοντά είναι και το Beylerbey palace, μικρογραφία του Ντολμαμπαχτσε. Επίσης από το Uskudar 20 λεπτά περιπατος είναι η περιοχη Salacak με καντίνες για τσάι και καφέ και με υπέροχη θέα στον πυργο του Λέανδρου.
Σε ευχαριστώ. Μπήκαν ήδη στην λίστα. Αν έχεις υπόψιν σου και κάποιο μαγαζί συγκεριμένο που σου άρεσε καλοδεχούμενο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.835
Μέλη
39.585
Νεότερο μέλος
pthe9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom