Συναυλιες και ταξιδια

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Και οι AC DC βγαίνουν στη γύρα το καλοκαίρι. Τα εισιτήρια κυκλοφορούν 7 Φλεβάρη. Αν οι τιμές είναι σαν τις περσινές δεν πρόκειται να ασχοληθώ.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
GjBqPahXEAEQFgv.jpeg

Εγκεφαλικό! Ελπίζω να καταφέρω να αγοράσω εισιτήριο. Θα πέσει το ίντερνετ εκείνη την ημέρα! Δεν πρέπει να χει ξαναγίνει τέτοιο επικό live. Ο καλύτερος τρόπος να τιμηθεί αυτή η θρυλική μπάντα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγκεφαλικό! Ελπίζω να καταφέρω να αγοράσω εισιτήριο. Θα πέσει το ίντερνετ εκείνη την ημέρα! Δεν πρέπει να χει ξαναγίνει τέτοιο επικό live. Ο καλύτερος τρόπος να τιμηθεί αυτή η θρυλική μπάντα.
Θα τολμήσω κι εγώ να το επιχειρήσω μιας και είναι αδιανόητη και ιστορική συναυλία, ωστόσο μου φαίνεται κι εμένα απίθανο, προβλέπω sold out στα πρώτα λεπτά...

paykopete

Member
View attachment 487590

Ειναι οντως αδιανοητο οτι θα γινει αυτο το live με αυτο το lineup! Προβλεπεται το κολλημα του αιωνα! Δεν γινεται να μην προσπαθησουμε να αποκτησουμε ενα μαγικο χαρτακι!

Last edited:

EviTan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
@Señor_Nada μόλις πήγα να το ανεβάσω, είδα ότι με πρόλαβες...
από που μας ήρθε αυτό ρε παιδιά;;;
σε δημοσίευση του Scott Ian είδα να ευχαριστεί την Sharon , που μαλλον το οργάνωσε μήπως και αποχαιρετησουμε τον Ozzy όσο μπορεί να σταθεί για λίγο όρθιος ακόμη

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
από που μας ήρθε αυτό ρε παιδιά;;;
Ασ'τα είμαι στην τσίτα απ' όταν το είδα. Είναι σίγουρο πιστεύω ότι καμιά μπάντα δεν θα παίξει φουλ σετ αλλά οι συνεργασίες που θα γίνουν εκείνο το βράδυ θα είναι ιστορικές.

Ακόμα και η επιλογή των νέων συγκροτηματων που επέλεξαν είναι τόσο καλή που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι είναι αλήθεια. Όλα μοιάζει να τα έχουν σκεφτεί τέλεια.

Οι τιμές θα είναι σίγουρα πανάκριβες αλλά επειδή τα λεφτά πάνε σε φιλανθρωπικες οργανώσεις είμαι διατεθειμένος να τα δώσω. Φυσικά δίνω ελάχιστες πιθανότητες να καταφέρω να συνδεθώ εκείνη την ημέρα. Ούτε καν σε ουρά δεν θα προλάβω να μπω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom