maria91
Member
Για αρχη δε λες απο που ξεκινας εσυ και απο που ο φιλος σου...δευτερον 100ε φορους αεροδρομιου πρωτη φορα ακουω ή αν ειναι 100ε οι φοροι τοτε πουλανε κ καλα πολυ φθηνη την εκδρομη για να χουν τοσο αυξημενους φορους...επισης τα αερ.εισιτηρια για τη καθε εκδρομη κλεινονται μολις συμπληρωθει το γκρουπ αρα μπορει οταν το ταξ.γραφειο οργανωνε την εκδρομη να χε βρει φθηνο ναυλο αλλα να αναγκαστει να κλεσει τελικα 2 μερες πριν την αναχωρηση του γκρουπ αρα καπως πρεπει να βγουν τα σπασμενα..δε καταλαβαινω γιατι σας κανουν εντυπωση ολα,μεσα στις τιμες των οργανωμενων εκδρομων πληρωνετε και το μισθο του εκαστοτε γραφειου...Λέω ότι για παράδειγμα κλείνω εισητηριο από την σελίδα της ρυαν με50ευρω πήγαινε έλα για Κοπεγχάγη. Ένας φίλος μου κλείνει για Κοπεγχάγη με γκρουπ πχ 500 ευρώ για 5 μέρες συν 100 ευρώ φόρους αεροδρομίου πάλι με ρυαν την ίδια ημερομηνία που έκλεισα και εγώ. Πως είναι δυνατόν το εισητηριο μου να κανει50ευρω και ο φίλος μου μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου να θέλει 100 ευρώ μόνο για φόρους αεροδρομίου? Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει.