KonstantinosAlyona
Member
Δε θυμάμαι πώς ήμουν το 2009, αλλά σε 20 μέρες που θα ξαναπάω, θα σας πωΠαντα πιστευω οτι μετα απο καθε ταξιδι στην Ιταλια γυρνας καλυτερος ανθρωπος.Συμφωνει κανεις?
Δε θυμάμαι πώς ήμουν το 2009, αλλά σε 20 μέρες που θα ξαναπάω, θα σας πωΠαντα πιστευω οτι μετα απο καθε ταξιδι στην Ιταλια γυρνας καλυτερος ανθρωπος.Συμφωνει κανεις?
Άλλοι προσεγγίζουν τους προορισμούς τους εγκεφαλικά και άλλοι συναισθηματικά υποθέτω. Εγώ που κάνω το πρώτο συμφωνώ με τον @greco. Αλλά δεν θεωρώ κανέναν τρόπο από τους δύο καλύτερο ή χειρότερο.Ενεργοποίησα τη θεωρία του νού για να καταλάβω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Συσχέτισα λανθασμένα το θέμα με τον ανθρώπινο παράγοντα και μόνο.
Σε ευχαριστω πολυΧιλια μπραβο,τη χαρηκα πολυ την ιστορια.Με το καλο και στα επομενα.Του χρονου το καλοκαιρι πιο βορεια για πιο δροσια.Εχω παει κι εγω καλοκαιρι Ιταλια και τα ποταμια του ιδρωτα παραλιγο να μου χαλασουν την εκδρομη
Σε ευχαριστω πολύ Γιάννη! Ξέρω οτι σου αρέσει πολυ η φωτογραφία και χαιρομαι για τα καλά σου λόγια γιατι και οι δικές σου φωτογραφιες ειναι πραγματικα υπέροχες.Αυτό που μου αρέσει στις ιστορίες που έχεις γράψει είναι αυτό το παρείστικο, η ανεμελιά, η απειρία αν θες, οι γκάφες και οι όμορφες στιγμές. Χωρις επιτηδευμένο χιούμορ και στημένες φάσεις! Μου αρέσει που βλέπω την παρέα και οπτικά και είναι σαν να είμαστε κι εμείς μαζί σας. Κάτι που λείπει από σχεδόν όλες τις ιστορίες.
Επίσης ξέρω πως δική σου ιστορία είναι εγγύηση για φωτογραφικό υπερθέαμα. Αλλά όχι αυτό που λέμε ίσως τυπικά σε όλους. Πραγματικά το φωτογραφικό σου υλικό είναι ότι καλύτερο έχω δει στο travestories και μου υπενθυμίζει γιατί η φωτογραφία είναι τέχνη και όχι απλά στιγμιότυπο. Τέχνη και στη λήψη αλλά και στην επεξεργασία και με κάνει να θέλω να βελτιώνομαι κι εγώ μιας και έχω αυτή την αγάπη.
Εύχομαι γρήγορα να βρεθείτε σε νέα μονοπάτια.
Όντως. Προσωπικά οι φωτογραφίες του Γιώργου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να κανονίσω ένα ταξίδι στην Πράγα, παρόλο που δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου. Τα εισιτήρια έχουν κιόλας αγοραστεί!Επίσης ξέρω πως δική σου ιστορία είναι εγγύηση για φωτογραφικό υπερθέαμα. Αλλά όχι αυτό που λέμε ίσως τυπικά σε όλους. Πραγματικά το φωτογραφικό σου υλικό είναι ότι καλύτερο έχω δει στο travestories και μου υπενθυμίζει γιατί η φωτογραφία είναι τέχνη και όχι απλά στιγμιότυπο.
Βρε, ακόμα και στην εντέλεια να οργανώσεις ένα ταξίδι όλο και κάποιο απρόοπτο θα κάνει την εμφάνισή του. Όμως τελικά αυτά είναι το αλατοπίπερο του ταξιδιού και οι φάσεις που μένουν αξέχαστες. Γερνώντας κάτι τέτοια θα 'χουμε να μνημονεύουμε.Οσο για την παρέα και τις γκάφες, το αστειο ειναι οτι πάντα παμε οργανωμένοι υποτειθεται για ένα άψογο ταξιδι με ολα κανονισμένα και στην εντέλεια απο πριν και τελικά τα απρόοπτα σκάνε το ενα μετά το άλλο... Εχει όντως την πλάκα του....μετά το ταξιδι! Χα χα!
Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές! Συμφωνώ μαζί σου! Κάτι τέτοιες αναμνήσεις είναι που κρατάμε για χρόνια και θυμόμαστε πάντα. Οι φωτογραφίες οπτικοποιούν αυτές τις αναμνήσεις... Το οτι οι έπαιξαν ρόλο στο να κανονίσεις ταξίδι στην Πράγα με κάνει και χαίρομαι, αρκεί μόνο αυτό που είδες απο κοντά να σε ενθουσίασε ακόμα περισσότερο. Μερικές φορές οι φωτογραφίες λόγω και της επεξεργασίας μπορεί να ξεγελάσουν Αν και πάντα προσπαθώ να κρατώ τη φυσικότητα ενός τοπίου!Όντως. Προσωπικά οι φωτογραφίες του Γιώργου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να κανονίσω ένα ταξίδι στην Πράγα, παρόλο που δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου. Τα εισιτήρια έχουν κιόλας αγοραστεί!
Η Ιταλία βέβαια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όμως δεν παύει η συγκεκριμένη φωτο-ιστορία να είναι άλλη μια υπερπαραγωγή δια χειρός @georgeant.
Βρε, ακόμα και στην εντέλεια να οργανώσεις ένα ταξίδι όλο και κάποιο απρόοπτο θα κάνει την εμφάνισή του. Όμως τελικά αυτά είναι το αλατοπίπερο του ταξιδιού και οι φάσεις που μένουν αξέχαστες. Γερνώντας κάτι τέτοια θα 'χουμε να μνημονεύουμε.
Well done Γιώργο! Να 'σαι πάντα γερός να κάνεις όμορφα ταξίδια και να μοιράζεσαι μαζί μας ακόμα πιο όμορφες εικόνες!
ΥΓ. Πολύ καλή επιλογή η φωτογραφία που έβαλες για αβατάρ!
Να'σαι καλά Ισαβέλα Η Ρώμη είναι σίγουρα και για 2η και για 3η φορά... Είμαι σίγουρος οτι κάθε φορά θα ανακαλύπτεις και κάτι νέο. Βενετία θέλω κι εγώ πολύ να πάω, νομίζω αξίζει ένα ταξιδάκι απο μόνη της. Ίσως σε συνδυασμό με Μιλάνο.Τα λόγια είναι περιττά!! Περιγράφεις τόσο όμορφα και όσο για τις φωτογραφιές..απλά μιλάνε από μόνες τους!!
Επιβαλλλεται ξανά μια 2η επίσκεψη στην αίωνια πόλη σύντομα!! Νομίζω με μια επίσκεψη κανείς δεν μένει Λάτρεψα την Σιέννα μέσα από τις φωτογραφίες σου, όπως και την Φλωρεντιά!! Πω πω πολλές πόλεις πρόστιθενται στο πλάνο, βλέπετε θέλω και Βενετία να πάω!
Και να προσθέσω επίσης ότι και η προηγούμενη φωτοιστοριά σου με βοήθηςε πάρα πολύ και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ταξίδι μου το πάσχα σε Βουδαπέστη-Βιέννη ( είχα στη σκέψη μου και τη Βαρκελώνη ), και τελικά δεν διαψεύστηκα!;p
Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου!!!!