• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φωτογραφικός Διαγωνισμός: Αγαπημένος Προορισμός

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εγω παντως αν κερδισω,θα δωρισω το βραβειο στον tripakia,μιας και βλεπω πως περιμενει να δει εναγωνιως την Αμφισσα!:lol:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
τι να κάνω προσπαθώ να μιλώ ελληνικά ....:bleh: να βοηθήσεις και λίγο...
Δεν χρειαζεται να σου ξαναπω πως ειμαι ενθουσιασμενος με τα ελληνικα σου...

Οσο για την ομαδα βολευε στην περισταση. Κυριως βολευε το χρωμα (οχι μονο ομως).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω παντως αν κερδισω,θα δωρισω το βραβειο στον tripakia,μιας και βλεπω πως περιμενει να δει εναγωνιως την Αμφισσα!:lol:
Εσυ επεσες ντιανα. Αμα το ελεγες νωριτερα θα σε ειχα ψηφισει κιολας, αλλα πηρες 4η ή 5η θεση αν θυμαμαι καλα...

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εσυ επεσες ντιανα. Αμα το ελεγες νωριτερα θα σε ειχα ψηφισει κιολας, αλλα πηρες 4η ή 5η θεση αν θυμαμαι καλα...
Δεν πειραζει,καλη καρδια...Η Αμφισσα θα'ναι δικια σου μια φορα,1η εγω,2ος εσυ,καπως ετσι θα παιξει...:bleh:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Δεν χρειαζεται να σου ξαναπω πως ειμαι ενθουσιασμενος με τα ελληνικα σου...

Οσο για την ομαδα βολευε στην περισταση. Κυριως βολευε το χρωμα (οχι μονο ομως).

για το πρώτο .....εννοείται πως όχι.....και να μην το ξαναείπες καμιά φορά δεν έχει σημασία, δεν μου είναι σημανδικό....για αυτό στην έβγαλα γλώσσα

οσο για το δεύτερο δεν συνεχίζω....μυρίζω ποία χρώματα έχεις εσύ..:roll:

peace!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Περα απο την πλακα, συγχαρητηρια σε ολους για τις φωτογραφιες σας... νομιζω πως περισσοτερες απο τις μισες αξιζαν την πρωτη θεση και σχεδον ολες θεση στην τριαδα. Λιγο πολυ στην τυχη ψηφισα...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Περα απο την πλακα, συγχαρητηρια σε ολους για τις φωτογραφιες σας... νομιζω πως περισσοτερες απο τις μισες αξιζαν την πρωτη θεση και σχεδον ολες θεση στην τριαδα. Λιγο πολυ στην τυχη ψηφισα...
Σου υπενθυμίζω ότι η ψηφοφορία έχει λήξει. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τις ψήφους του πια...:bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σου υπενθυμίζω ότι η ψηφοφορία έχει λήξει. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τις ψήφους του πια...:bleh:
Μα γι' αυτο τα γραφω τωρα... ποσες ψηφους να παρω πια;

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Μα γι' αυτο τα γραφω τωρα... ποσες ψηφους να παρω πια;
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να εισηγηθείς μιας ξεχωριστής κατηγορίας στους διαγωνισμούς, στην οποία θα λαμβάνουν μέρος μόνον οι ασυναγώνιστοι, οι οποίοι και θα τιμούνται αναλόγως;

Θέλω να πω ότι είναι άδικο για τους υπόλοιπους να συναγωνίζονται με ένα μεγαθήριο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αντε αφεντικο μας γκαστρωσες... προσθεση δεν ξες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα