Photini1986
Member
Εγω παντως αν κερδισω,θα δωρισω το βραβειο στον tripakia,μιας και βλεπω πως περιμενει να δει εναγωνιως την Αμφισσα!
Δεν χρειαζεται να σου ξαναπω πως ειμαι ενθουσιασμενος με τα ελληνικα σου...τι να κάνω προσπαθώ να μιλώ ελληνικά .... να βοηθήσεις και λίγο...
Εσυ επεσες ντιανα. Αμα το ελεγες νωριτερα θα σε ειχα ψηφισει κιολας, αλλα πηρες 4η ή 5η θεση αν θυμαμαι καλα...Εγω παντως αν κερδισω,θα δωρισω το βραβειο στον tripakia,μιας και βλεπω πως περιμενει να δει εναγωνιως την Αμφισσα!
Δεν πειραζει,καλη καρδια...Η Αμφισσα θα'ναι δικια σου μια φορα,1η εγω,2ος εσυ,καπως ετσι θα παιξει...Εσυ επεσες ντιανα. Αμα το ελεγες νωριτερα θα σε ειχα ψηφισει κιολας, αλλα πηρες 4η ή 5η θεση αν θυμαμαι καλα...
Δεν χρειαζεται να σου ξαναπω πως ειμαι ενθουσιασμενος με τα ελληνικα σου...
Οσο για την ομαδα βολευε στην περισταση. Κυριως βολευε το χρωμα (οχι μονο ομως).
Σου υπενθυμίζω ότι η ψηφοφορία έχει λήξει. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τις ψήφους του πια...Περα απο την πλακα, συγχαρητηρια σε ολους για τις φωτογραφιες σας... νομιζω πως περισσοτερες απο τις μισες αξιζαν την πρωτη θεση και σχεδον ολες θεση στην τριαδα. Λιγο πολυ στην τυχη ψηφισα...
Μα γι' αυτο τα γραφω τωρα... ποσες ψηφους να παρω πια;Σου υπενθυμίζω ότι η ψηφοφορία έχει λήξει. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τις ψήφους του πια...
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να εισηγηθείς μιας ξεχωριστής κατηγορίας στους διαγωνισμούς, στην οποία θα λαμβάνουν μέρος μόνον οι ασυναγώνιστοι, οι οποίοι και θα τιμούνται αναλόγως;Μα γι' αυτο τα γραφω τωρα... ποσες ψηφους να παρω πια;
Ε,τώρα με κάνεις να κοκκινίζω.είναι άδικο για τους υπόλοιπους να συναγωνίζονται με ένα μεγαθήριο
Καλυτερα κοκκινιζε εσυ, γιατι δε βλεπω να κοκκινιζει τιποτ' αλλο σημερα...Ε,τώρα με κάνεις να κοκκινίζω.