4 Απριλίου 2011 #325 papaki_land Member Μηνύματα 24 Likes 7 Ταξίδι-Όνειρο Μέση Γη Συγχαρητήρια στους νικητές!!
28 Απριλίου 2011 #326 fotast Member Μηνύματα 9.646 Likes 14.963 Ψηφίζοντας για την ιστορία είδα οτι ειχα ψηφίσει και εδώ αλλά είχα ξεχάσει να δω τα αποτελέσματα.Καθυστερημένα συγχαρητήρια στους νικητές. Η ψήφος μου ειναι στην 5η θέση(cocobill).
Ψηφίζοντας για την ιστορία είδα οτι ειχα ψηφίσει και εδώ αλλά είχα ξεχάσει να δω τα αποτελέσματα.Καθυστερημένα συγχαρητήρια στους νικητές. Η ψήφος μου ειναι στην 5η θέση(cocobill).
26 Σεπτεμβρίου 2011 #327 V vas-k New Member Μηνύματα 0 Likes 0 διαγωνισμος φωτογραφιας ηθελα να ρωτησω, αν κάποιος ξέρει πότε θα ξαναγίνει διαγωνισμος φωτογραφιας?
26 Σεπτεμβρίου 2011 #328 eva kas Member Μηνύματα 961 Likes 225 Επόμενο Ταξίδι οσο πιο μακρια γινεται! Ταξίδι-Όνειρο Ανταρκτικη + Αρκτικη ε οπου να'ναι!μιας και χειμωνιαζει και μαζευομαστε σιγα σιγα. κατσε να δουμε το θεμα αυτην την φορα.....boss να "καταθεσουμε" τις προτασεις μας????
ε οπου να'ναι!μιας και χειμωνιαζει και μαζευομαστε σιγα σιγα. κατσε να δουμε το θεμα αυτην την φορα.....boss να "καταθεσουμε" τις προτασεις μας????
26 Σεπτεμβρίου 2011 #329 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.454 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Νομίζω ότι έχουμε ήδη ένα υποψήφιο θέμα, τα ηλιοβασιλέματα
26 Σεπτεμβρίου 2011 #330 hydronetta Member Μηνύματα 4.164 Likes 14.533 Επόμενο Ταξίδι ??? Ταξίδι-Όνειρο όπου δεν έχω πάει Defkalion said: Νομίζω ότι έχουμε ήδη ένα υποψήφιο θέμα, τα ηλιοβασιλέματα κλικ για όλη την παράθεση... να προστεθεί στο τίτλο..."γεμάτα αναμνήσεις"
Defkalion said: Νομίζω ότι έχουμε ήδη ένα υποψήφιο θέμα, τα ηλιοβασιλέματα κλικ για όλη την παράθεση... να προστεθεί στο τίτλο..."γεμάτα αναμνήσεις"
27 Σεπτεμβρίου 2011 #331 eva kas Member Μηνύματα 961 Likes 225 Επόμενο Ταξίδι οσο πιο μακρια γινεται! Ταξίδι-Όνειρο Ανταρκτικη + Αρκτικη oxi.....δεν μου αρεσει αυτο το θεμα..........που ειναι?δεν εχω δει τον διαγωνισμο....