orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
πολυ πολυ ωραιες φωτογραφιες,περιμενουμε κιαλλες ... τι θερμοκρασιες δηλαδη επικρατουν αυτη την περιοδο στο Καλγκαρι;;
Φίλε μου φέτος έχουμε το φαινόμενο λα Νίνια, οπότε έχουμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε σχέση με την εποχή. Κανονικά θα είχαμε -25 τη νύχτα με -10, -15 την ημέρα και χιόνι μέρα παρά μέρα. Ευτυχώς φέτος έχουμε θετική θερμοκρασία σχεδόν όλο το 24ωρο εδώ και 3 βδομάδες, χωρίς ίχνος χιονιού. Ακόμη δεν έχει παγώσει το ποτάμι.:xmas_cool::xmas_cool:πολυ πολυ ωραιες φωτογραφιες,περιμενουμε κιαλλες ... τι θερμοκρασιες δηλαδη επικρατουν αυτη την περιοδο στο Καλγκαρι;;
Σας ευχαριστώ ολους! Alexandraaa έχω μια ταπεινή Olympus Evolt 410, η οποία τη νύχτα δεν αποδίδει ιδιαίτερα.Απλά ουάαου!!!! Τις φωτογραφική μηχανή έχεις??? Αν και ρόλο δεν παίζουν τόσο πολύ τα εργαλεία αλλά ο ίδιος ο φωτογράφος..
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, συνονόματη! Η μηχανή μου είναι κατά κανόνα DLSR, αλλά ανήκει στην κατηγορία των αποκλειστικά ερασιτεχνικών μηχανών. Βασικά το CCD του είναι το μισό από αυτά των ημιεπαγγελματικών μηχανών (πχ D90) και γι'αυτό υστερεί λίγο στις νυχτερινές λήψεις. Επίσης, εκείνες οι πανοραμικές βγήκαν μέσα σε 5'. γιατί είχε -12 έξω και δεν άφησα το φακό να εγκλιματιστεί ούτε λεπτό. Φορούσα κοστούμι (ήμουν σε γάμο), πετάχτηκα να βγάλω τις πανοραμικές και τουρτούρισα.:xmas_cheesygrin:Σε κάνω κατευθείαν στο Flickr πραγματικά δεν θέλω να φανταστώ τι θα έκανες αν ειχες DSLR.