Ευχαριστώ, το κατά δύναμην...Μπορεί να αργείς λιγάκι... αλλά αξίζει !!!
Είναι πολύ όμορφα και απ' ό,τι έχω ακούσει αρκετοί ζωολογικοί κήποι ανά την ήπειρο κάνουν κάτι παρόμοιο. Ελπίζω τα ζωάκια να μην παθαίνουν κρίσεις επιληψίας από τα φωτορυθμικά...:Εγώ πάλι, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχει ζωολογικός κήπος με...χριστουγεννιάτικα φωτάκια!
Έ όσο να'ναι σίγουρα επηρεάζουν, δεν έχουν λαμπάκια στο δάσος συνήθως...Είναι πολύ όμορφα και απ' ό,τι έχω ακούσει αρκετοί ζωολογικοί κήποι ανά την ήπειρο κάνουν κάτι παρόμοιο. Ελπίζω τα ζωάκια να μην παθαίνουν κρίσεις επιληψίας από τα φωτορυθμικά...:
- p
Oκ, ρώτησα τον κολλητό μου που δουλεύει στο ζωολογικό κήπο. Τα ζώα είναι τελείως προστατευμένα από τα φώτα, κυρίως επειδή είναι στις σπηλιές τους, συν το ό,τι (πράγματι) τα φώτα ήταν στημένα στο ένα τρίτο της έκτασης του κήπου και σε κεντρικά σημεία.Έ όσο να'ναι σίγουρα επηρεάζουν, δεν έχουν λαμπάκια στο δάσος συνήθως...
Ωραία τότε να το ξέρουμε και αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα ζώα και τι γίνεται... (είχα ενυδρείο επι χρόνια και ξέρω πόσες δυσκολίες-λεπτομέρειες και προσοχή θέλουν τα ζώα αν θες να είναι ευτυχισμένα).Oκ, ρώτησα τον κολλητό μου που δουλεύει στο ζωολογικό κήπο. Τα ζώα είναι τελείως προστατευμένα από τα φώτα, κυρίως επειδή είναι στις σπηλιές τους, συν το ό,τι (πράγματι) τα φώτα ήταν στημένα στο ένα τρίτο της έκτασης του κήπου και σε κεντρικά σημεία.
Ποτέ δε θα πειράξω τα ζώα τα καημένα...ΠολέμηςΩραία τότε να το ξέρουμε και αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα ζώα και τι γίνεται... (είχα ενυδρείο επι χρόνια και ξέρω πόσες δυσκολίες-λεπτομέρειες και προσοχή θέλουν τα ζώα αν θες να είναι ευτυχισμένα).