• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φωτογραφίες

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Ετοιμάζω το φωτογραφικό υλικό από το τριήμερό μου στο Κένμορ/Εθνικό Δρυμό του Μπανφ. :)

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Μερικές φωτογραφίες από το νυχτερινό θέαμα του ζωολογικού κήπου του Κάλγκαρι, με ενάμιση εκατομμύριο λαμπιόνια (έτσι λένε, δεν ξέρω). Βράδυ, περίπου στους -10 βαθμούς Κελσίου (χαρά θεού), παρεάκι και σμορς στη φωτιά!

Tέρμα με αυτά-->:xmas_evil::xmas_evil::xmas_lol::xmas_cool::xmas_confused:

Attachments

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Μπορεί να αργείς λιγάκι... αλλά αξίζει !!!

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Εγώ πάλι, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχει ζωολογικός κήπος με...χριστουγεννιάτικα φωτάκια!
Είναι πολύ όμορφα και απ' ό,τι έχω ακούσει αρκετοί ζωολογικοί κήποι ανά την ήπειρο κάνουν κάτι παρόμοιο. Ελπίζω τα ζωάκια να μην παθαίνουν κρίσεις επιληψίας από τα φωτορυθμικά...:
- p

_antonis_

Member
Είναι πολύ όμορφα και απ' ό,τι έχω ακούσει αρκετοί ζωολογικοί κήποι ανά την ήπειρο κάνουν κάτι παρόμοιο. Ελπίζω τα ζωάκια να μην παθαίνουν κρίσεις επιληψίας από τα φωτορυθμικά...:
- p
Έ όσο να'ναι σίγουρα επηρεάζουν, δεν έχουν λαμπάκια στο δάσος συνήθως... :haha:

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Έ όσο να'ναι σίγουρα επηρεάζουν, δεν έχουν λαμπάκια στο δάσος συνήθως... :haha:
Oκ, ρώτησα τον κολλητό μου που δουλεύει στο ζωολογικό κήπο. Τα ζώα είναι τελείως προστατευμένα από τα φώτα, κυρίως επειδή είναι στις σπηλιές τους, συν το ό,τι (πράγματι) τα φώτα ήταν στημένα στο ένα τρίτο της έκτασης του κήπου και σε κεντρικά σημεία.

_antonis_

Member
Oκ, ρώτησα τον κολλητό μου που δουλεύει στο ζωολογικό κήπο. Τα ζώα είναι τελείως προστατευμένα από τα φώτα, κυρίως επειδή είναι στις σπηλιές τους, συν το ό,τι (πράγματι) τα φώτα ήταν στημένα στο ένα τρίτο της έκτασης του κήπου και σε κεντρικά σημεία.
Ωραία τότε να το ξέρουμε και αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα ζώα και τι γίνεται... (είχα ενυδρείο επι χρόνια και ξέρω πόσες δυσκολίες-λεπτομέρειες και προσοχή θέλουν τα ζώα αν θες να είναι ευτυχισμένα).

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Ωραία τότε να το ξέρουμε και αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα ζώα και τι γίνεται... (είχα ενυδρείο επι χρόνια και ξέρω πόσες δυσκολίες-λεπτομέρειες και προσοχή θέλουν τα ζώα αν θες να είναι ευτυχισμένα).
Ποτέ δε θα πειράξω τα ζώα τα καημένα...Πολέμης

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Από τη δουλειά.

Attachments

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι