Παιδία σκέφτομαι για Ινδία αρχές Γενάρη,έχει η μητέρα μου μια φωτ.μηχανή ,την είχε πάρει την άνοιξη ..είναι ψηφιακή sony γύρω στα 300 ευρώ δεν έχω το μοντέλο τώρα αν όμως το χρειάζεστε να σας το γράψω...
Κάνει η μηχανή αυτή για Ινδία?...θέλω να βγάλω πρόσωπα βλέμματα χρώματα....!
Είμαι άσχετη αλλά επειδη Ινδία δεν πας κάθε χρόνο σκοπευω να εξασκηθω (με λίγη βοήθεια) τι μου προτείνετε ?
Υπάρχει συγκεκριμένος τύπος μηχανης που πρέπει να έχω πχ φακό μεγάλο κλπ.
Αν γράφω πατάτες sorry αλλά δεν ξέρω πολλά.
Είχαν οι γονείς μου παλία μια canon με φιλμ και μετά από χρόνια χρησιμοποιoύσα μια ψηφιακή sony ενός φίλου αλλά έβγαζα πολλές κουνημένες....δεν τα πηγαινα καλά με φωτισμούς....τον σκύλο πχ τον έβγαζα με γυαλιστερό τρίχωμα και μου έλεγε ο φίλος μου να το βγάλω να φαίνεται ματ και δεν μπορούσα.
Μην πάω Ινδία και πάθω καμιά νίλα και γυρίσω πίσω με βλακίες φώτο.Βοηθείστε please.
Κάνει η μηχανή αυτή για Ινδία?...θέλω να βγάλω πρόσωπα βλέμματα χρώματα....!
Είμαι άσχετη αλλά επειδη Ινδία δεν πας κάθε χρόνο σκοπευω να εξασκηθω (με λίγη βοήθεια) τι μου προτείνετε ?
Υπάρχει συγκεκριμένος τύπος μηχανης που πρέπει να έχω πχ φακό μεγάλο κλπ.
Αν γράφω πατάτες sorry αλλά δεν ξέρω πολλά.
Είχαν οι γονείς μου παλία μια canon με φιλμ και μετά από χρόνια χρησιμοποιoύσα μια ψηφιακή sony ενός φίλου αλλά έβγαζα πολλές κουνημένες....δεν τα πηγαινα καλά με φωτισμούς....τον σκύλο πχ τον έβγαζα με γυαλιστερό τρίχωμα και μου έλεγε ο φίλος μου να το βγάλω να φαίνεται ματ και δεν μπορούσα.
Μην πάω Ινδία και πάθω καμιά νίλα και γυρίσω πίσω με βλακίες φώτο.Βοηθείστε please.