xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Oλο ατμοσφαιρικες φωτογραφιες εισαι ρε Vagan li.Kαι μιας και ανέφερες και τα γουρουνάκια, από δω ψωνίζει το φημισμένο...
PATSALAO RESTAURANT
Oλο ατμοσφαιρικες φωτογραφιες εισαι ρε Vagan li.Kαι μιας και ανέφερες και τα γουρουνάκια, από δω ψωνίζει το φημισμένο...
PATSALAO RESTAURANT
Ουπς, πιάστηκα αδιάβαστη.... Μου είχε αποσπάσει την προσοχή ο εφιάλτης της προηγούμενης φωτό, αυτός με τα τεντωμένα τέσσερα πόδια και τη μακριά τσιγκελωτή ουρά.....μππρρρρρ.......Πάω να γράψω εκατό φορές το όνομα 'ντράγκον φρουτ', και επιστρέφω....είπαμε rosa dragon fruit
εμπέδωσέ τα να ξέρεις τι θα τρώς μεθαύριο!!
Γουρουνάντερο, ισομηκώς κομμένο??????????Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;
Aποξηραμενο σπληναντερο γουρουνιου ισομηκως κομμενο και δεμενο σε ματσακι.Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;
...δεν έχει πιο βρωμερό...Το συγκεκριμενο φρουτο εχει δυο χρησεις.
1)Το τρωτε...αν και ειναι αυτο που βρωμαει.
2)Το πετατε σαν χειροβομβιδα σ`αυτον που δεν γουσταρετε.
Βαγγέλη κούκλε...δεν το ξαναγυρνάς στο φρουτορεπορτάζΞέρει κανείς τι είναι αυτό;
Πολύ σας πάω (Ρόζα και Ξένε)Γουρουνάντερο, ισομηκώς κομμένο??????????
(ντράγκον φρουτ, ντράγκον φρουτ, ντράγκον φρουτ....)
εμένα γιατί μου φαίνονται σαν φασολάκια καθαρισμένα?:roll:Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;
Με τέτοια κοπλιμέντα, δεν μπορώ παρά να σου χαρίσω την πιο πρόσφατη ηλιοκαμένη φωτό μου ( με φουλάρι Ρώμης ή μήπως ΠαρισίωνΒαγγέλη κούκλε...δεν το ξαναγυρνάς στο φρουτορεπορτάζ...
Με τόσες και τόσες ασιατικές προτάσεις σε κοτόπουλο κατέληξες;Έλα και λέω να μαγειρέψω κοτόπουλο αύριο, το βλέπω να καταλήγει στα σκουπίδια...
...πάλι καλά, αυτό τουλάχιστον είναι άσπρο...Με τόσες και τόσες ασιατικές προτάσεις σε κοτόπουλο κατέληξες;
Να ένα μαδημένο, μισοφαγωμένο.