• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Φονικός χιονιάς παραλύει την Ευρώπη

gone

Member
Καλά όλα αυτά σωστά αλλά το αεροδρόμιο των Βρυξελλών έκλεισε γιατί τελείωσε το αντιψυκτικό υγρό. Αν γινόταν αυτό εδώ τα κανάλια θα μιλούσαν για ξεφτίλα κλπ. Ακόμη ας θυμηθούμε ότι στην Ευρώπη πέρσι το καλοκαίρι με 35 βαθμούς ζέστη πεθαίναν οι άνθρωποι σαν τα κοτόπουλα. Γύρισα προχθές από Βερολίνο και είχαμε καθυστέρηση 1 ώρα στο check in και 2,5 ώρες μέσα στο αεροπλάνο διότι υπήρχε ένα μόνο μηχάνημα αποπάγωσης και τα αεροπλάνα κάναν ουρά.όχι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι αλλά όχι και ότι όλα οι ξένοι τα κάνουν καλύτερα. Απλά δε διογκώνουν τα γεγονότα όσο οι δικοί μας οι δημοσιοκάφροι (που λέει και ο Τζιμάκος)

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
παιδια καλη υπομονη και καλα ταξιδια με υγεια σε ολους.πεταω για στουτγκαρδη παρασκευη.πως τα βλεπετε τα πραγματα???απο αυτα που ακουτε εννοω.γιατι δεν εχω ακουσει για ακυρωσεις εκει.επισης πεταει και η αδερφη μου για φρανκφουρτη αυριο στις 3:30.το θεμα ειναι οτι φευγει για αμερικη απο εκει την πεμπτη το πρωι.την εχει φαει το αγχος.προσπαθω να την καθησυχασω αλλα ματεο τουτο.οπως και να εχει καλες γιορτες.επισης αν γνωριζει κανενας, εαν παω παρασκευη αεροδρομιο μακεδονια και δεν πεταει για στουτγκαρδη( φτου φτου):xmas_evil: δως μου τα φωτα σας και καποιο αλλο αεροδρομιο εκει κοντα.και σε αλλη χωρα.αν βρω πτηση να φυγω για εκει:xmas_cheesygrin:

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Εσύ που ανησυχούσες πως θα έρθεις από Gatwick!

@Peter, κάπου θα τα είδα αυτά για να τα λέω η έρμη.. τόσους αποκλεισμένους έχω εδώ.. :xmas_wink:
Και εγώ σε πρακτορείο δουλεύω, και πρώτες-πτώτες βλέπω τις easyjet και ryanair να σπεύδουν να εξυπηρετήσουν online τον κόσμο όταν πρόκειται για καθυστερήσεις ή ακυρώσεις λόγω καιρού. Ούτε τηλέφωνα, ούτε παραπανήσιο άσχετο προσωπικό! Και καμία εταιρία δεν υποχρεούται να παρέχει αγαθά εάν δεν ευθύνεται η ίδια η εταιρία! Δηλαδή, αν ευθύνεται το χιόνι που πέφτει, τότε η εταιρία υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα για αλλαγή εισητηρίου ή να δώσει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Τώρα από Λονδίνο είδα και extra δρομολόγια της ryanair στις 18 και 19 δεκεμβρίου με τα οποία γύρισαν πίσω πελάτες.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για να ρωτησω εγω κατι.Ας υποθεσουμε οτι καποιος εχει κλεισει οργανωμενο πακετο με πρακτορειο και οχι μονος του για εκδρομη 3 ημερων.
Αν λογω σφοδρης κακοκαιριας ..τα αεροδρομια κανουν να λειτουργησουν 3-4 μερες ,οποτε δεν μπορεις να μεταφερεις την πτηση την αμεσως επομενη μερα για παραδειγμα...τι γινεται?Πως λειτουργει το πρακτορειο...χανεις τα λεφτα σου?

PPhanny

Member
Aπό ότι βλέπω ισχύει το αν έχεις τύχη διάβαινε: Για παράδειγμα σήμερα Τετάρτη η πολύ πρωϊνη πτήση της SAS από Στοκχόλμη έφυγε και ήδη έφθασε κανονικά ενώ η επόμενη (μιά ώρα μετά) είχε δύο ώρες καθυστέρηση-λόγω καιρού- με αποτέλεσμα να χαθούν οι ανταποκρίσεις και να ταξιδέψουν (?) για Αθήνα αργά το βράδυ.Η εταιρεία πάντως συνέστησε ψυχραιμία και είπαν ότι έχουν επιβάτες στο Αμστερνταμ που περιμένουν(αναχώρηση γιά Αθήνα) δύο μέρες και στο Παρίσι τρείς

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
η πτηση απο θεσσαλονικη για φρανκφουρτη με aegean αφτασε μολις τωρα.δυστυχως επρεπε να φυγει 3:30 και εφυγε με 2 ωρες καθεστερηση περιπου.τελος καλα ολα καλα.ειναι η αδερφη μου μεσα και εχω αμεση ενημερωση.βεβαια παιζει ενας πανικος εκει,λογω χιλιαδων πτησεων ακυρωμενων ή μη.ευτυχως εφτασε σε μια αξιοπρεπη ωρα.αυριο για αμερικη πως θα φυγει τωρα.αντε να παιρνω και εγω σειρα παρασκευη για στουτγκαρδη.

mapi

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
η πτηση απο θεσσαλονικη για φρανκφουρτη με aegean αφτασε μολις τωρα.δυστυχως επρεπε να φυγει 3:30 και εφυγε με 2 ωρες καθεστερηση περιπου.τελος καλα ολα καλα.ειναι η αδερφη μου μεσα και εχω αμεση ενημερωση.βεβαια παιζει ενας πανικος εκει,λογω χιλιαδων πτησεων ακυρωμενων ή μη.ευτυχως εφτασε σε μια αξιοπρεπη ωρα.αυριο για αμερικη πως θα φυγει τωρα.αντε να παιρνω και εγω σειρα παρασκευη για στουτγκαρδη.
Ελπίζω να έχω και εγώ την ίδια τύχη που πετάω από Θεσ/νικη για Μοναχο(έστω και με 2 ώρες καθυστέρηση) γιατί δεν ξέρω δεν έχω κάλό προαίσθημα!!
Γενικά δεν έχω ακούσει και πολλά προβλήματα στο αερ. του Μονάχου, κάνω λάθος ξέρετε κάτι παραπάνω?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εχω φρεσκια ανταποκριση παιδια.
Οντως το αεροδρομιο Μοναχου λειτουργει κανονικα...πελατισσα σημερα στη δουλεια ηρθε μεσω Μοναχου χτες.

angel30

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Είναι ανοιχτό το αεροδρόμιο του Αμστερνταμ?

Καλησπέρα παιδιά,
πετάω αύριο το πρωί για Αμστερνταμ και θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τί γίνεται με τα αεροδρόμια και συγκεκριμένα του άμστερνταμ.Είναι ανοιχτό ή θα φάω σφαλιάρα χριστουγεννιάτικα και θα κάτσω εδώ τελικά...

arabickostas

Member
Απο ότι φαίνεται στο site του αεροδρομιου λειτουργεί κανονικά με ελάχιστες ακυρώσεις..δοκιμασε να τσεκάρεις τι θα γίνει στην εταιρία που πετας..

Schiphol - Travellers

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Χθες πάντως γύρισε ο αδελφός μου από Άμστερνταμ κανονικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom