antonias
Member
τέλεια!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Για ό,τι άλλο χρειαστώ θα ρωτήσω ξανα.
Ευχαριστώ και πάλι.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Για ό,τι άλλο χρειαστώ θα ρωτήσω ξανα.
Ευχαριστώ και πάλι.
αν ειναι να πας οργανωμενος, να πας!!!! αυτο ελειπε... και να κανετε την βουτια μαζι, γιατι σιγουρα της εμεινε αποθημενο!!Τι να κανω αφου μου υποσχεθηκε η κοπελα μου οτι θα ξαναπαμε και αυτη την φορα με πολλα φαρμακα μαζι μας και εμβολια κτλ κτλ.Ειναι να μην κανεις το γιατρο???
Μην αγχωνεσε ολα θα πανε καλα μονο κανε το σταυρο σου καθε μερα να χιονισει γιατι δεν βλεπω προκοπη εκει πανω χωρις χιονι Webcam - Rovaniemi.fiαπιστευτη ιστορια!!!! ηταν ολα τα λεφτα!!! χα χα χα!!!
φευγω και εγω 20/12/2008 - 27/12/2008 και εχω κατα αγχωθει γαι το τι ρουχα θα παρω μαζι μου!!! θα ειναι πραγματικα ενα ταξιδι ζωης απο οτι διαβαζω... ασε που αγχωθηκα και για την φωτογραφικη με αυτα που λες!!! τα κινητα μας θα λειτουργανε αραγε??? :roll:
Αντωνια μπορει να συναντηθουμε εκει!!!!
Αθηνα τα κινητα λειτουργουν κανονικα αλλα οπου και να παρεις θα πρεπει να βαζεις το προθεμα +30 μπροστα για να καλεσει.Εχω αναφερει και σε ενα post πιο πανω οσον αφορα τα ρουχα αναλυτικα αν δεν το βρεις πες μου να σου πω.Οσον αφορα τις καμερες και ψηφιακες μια ειναι η λυση οταν δεν την χρειαζεσε βγαλσιμο η μπαταρια και στην τσεπη καπου ζεστα...trelokefaloniti να σε ρωτησω κατι;
τι ρουχα πηρατε μαζι σας??? τα κινητα λειτουργουσαν??? και με τις φωτογραφικες και τις καμερες τι κανατε???