Menia21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Το σχεδιάζω...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Photography trip
Επιτρέπεται να γραφτεί με ποιο πρακτορείο πήγατε?
Aυτό κρατείστε το στα υπόψη, οσοι προτιμάτε τα οργανωμένα. Κι επίσης οτι, στην αναμπουμπούλα των γιορτών, αλλά και στους πολύ δημοφιλείς προορισμούς ( μεγάλη ζήτηση) ο λύκος ( κακός επαγγελματίας) χαίρεται.Για το συγκεκριμένο ταξίδι όμως έχω να παρατηρήσω ότι αποτελεί την "αρπαχτή" των πρακτορείων για τις μέρες των Χριστουγέννων. Γιαυτό μην περιμένεις σπουδαία οργάνωση και συνέπεια στα προγράμματα.
θα πώ κάτι εδώ ...τα παθήματα΄μας -γνώσεις ...Aυτό κρατείστε το στα υπόψη, οσοι προτιμάτε τα οργανωμένα. Κι
Λοιπον Αντωνια την στολη που λενε πως δεινουν ειναι μια σαλοπετα αν γνωριζεις τι ειναι.Ειναι καθαρα για χιονι και για αυτους που κανουν σκι.Παντελονι με τιραντες μονο.Προσωπικα ειχα γεμισει μια μεγαλη βαλιτσα με ρουχα τα οποια τα εφερα πισω ανεπαφα.Επειδη ασχολουμε με την πεζοπορια και τα βουνα γενικα ειχα μεριμνηση να παρω τα απαραιτητα για το κρυο.Λοιπον ακουμε προσεκτικα.Υπαρχουν διαφορα παντελονια να αγορασεις χωριστα που ειναι μονο για βουνο αντιανεμικα και αδιαβροχα.Βεβαια ειναι κριμα να τα παρεις για μονο μια φορα και μετα ντουλαπι.Οποτε οσο αφορα για τα ποδια προτινω καλες καλτσες χοντρες απο INTERSPORT η απο καταστηματα με ορειβατικα.Μποτακια γιατι θα πατε σε πολλες μεριεσ που εχει χιονι και οταν λεμε χιονι εννοουμε ΧΙΟΝΙ.Τζιν φορας με μια καλη προσπαθεια αλλα ποτε μονο του την πατησες ασχημα με -12 το τζιν γινετε ΚΟΚΑΛΟ δεν αντεχετε για αυτο θα ξοδεψεις 30 ευρωπουλα και θα παρεις ισοθερμικο.Το ιδιο πηρα στην κοπελα μου και εμεινε ικανοποιημενη.Βεβαια ολα αυτα αν δεν παρεις το παντελονι που σου προανεφερα.Για την μεση και πανω καθε μπουφαν και μπλουζα χοντρη κανει την δουλεια της.Τα ποδια εχει σημασια να μην κρυωνουν και γενικα τα ακρα.Εννοειτε παρτε μαζι σας τσιγαρα γιατι ειναι πανακριβα εκει αν καπνιζετε.Βεβαια ενα πακετο το πηρα απο εκει για σουβενιρ γιατι ελεγα πανω πραγματα ακαταλαβιστικα.trelokefoliniti σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μερικές ακόμα ερωτήσεις θέλω να σου κάνω. Τι ρούχα προτείνεις να πάρουμε? Τζιν φοριούνται ή παγώνουν? Ποια παντελόνια είναι καλύτερα για την περίπτωση? Παπούτσια φαντάζομαι οπωσδήποτε μπότα αδιάβροχη και πολύ ζεστή. Γάντια, σκούφοι οκ απαραίτητοι. Η φόρμα που δίνουν κάνει τίποτα ή πρέπει να αγοράσουμε για να μην ξυλιάσουμε? όσο για τα χρήματα σε άλλα γραφεία είναι όντως πάρα πολλά. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα γραφείο, είναι και πολύ νωρίς άλλωστε και δεν έχουν βγάλει όλοι προγράμματα. Πάντως το έχουμε πάρει απόφαση να πάμε και θα πάμε οργανωμένα και θεός φυλάξοι. Πάντως σίγουρα θα καταθέσω την εμπειρίαμου αν όλα πάνε καλά και πάμε. Γιατί έχουμε και μια υποτυπώδη γκαντεμιά πάνω μας ως παρέα.Άλλη μια ερώτηση. Δεν πάω πουθεν'α χωρίς ταξιδιωτικό οδηγό. Αξίζει να πάρω αυτή τη φορά μαζί μου? Και πάλι σε ευχαριστώ! :roll:
Τι να κανω αφου μου υποσχεθηκε η κοπελα μου οτι θα ξαναπαμε και αυτη την φορα με πολλα φαρμακα μαζι μας και εμβολια κτλ κτλ.Ειναι να μην κανεις το γιατρο???Τρελοκεφαλονίτη
μολις διαβασα μονορούφι την ιστορια σου, που δεν ειχα ξανακουσει για εμπειρια απο αυτα τα μερη. Τι να πω, σου βγηκε ξυνη η εκδρομή ειδικα με την αρρώστεια... αλλα περασες μια εμπειρια...
αλλα ειναι κι εμενα το κρυφό ονειρο να ξαναγινω παιδι, αλλα ξερω οτι ειναι περιοδος αρπαχτών και δεν ταξιδευω αυτες τις μερες, οπως ειπαν και οι παραπάνω... οικογενειακα και παραδοσιακά...