ευδοκια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- γυρος λατινικης αμερικης
Πιστευω στην φιλια αντρων γυναικων αλλα ολες μην αυταπαταστε, απο καθε αντρα το μυαλο περνα η ιδεα του πως θα ηταν στο κρεβατι τα πραγματα! Κι οποιος πει το αντιθετο ψευδεται!
Εγω με το κολλητο μου γνωριστηκαμε οταν ημασταν 20 (πριν πολλα πολλα χρονια!), ερωτευτηκαμε, ημασταν ζευγαρι για δυο χρονια και οταν διαπιστωσαμε πως ο ερωτας μας τελειωσε και χωρισαμε δεν θελαμε να χαθουμε γιατι σαν φιλοι ταιριαζαμε απολυτα και εκτιμουσαμε απεριοριστα ο ενας τον αλλο. Περασε κανενας χρονος που οι ισορροπιες ηταν ευθραυστες αλλα τελικα τις βρηκαμε και καταλήξαμε να ειμαστε πραγματικοι φιλοι. Ειναι ο πιο κοντινος μου ανθρωπος μετα την οικογενεια μου, ποτε δεν ειχαμε προβληματα με τους εκαστοτε συντροφους μας και σιγουρα δεν υπαρχουν υποβοσκοντα ερωτικα συναισθηματα (ποιος θελει να φαει ξαναζεσταμενο φαγητο?). Τα λεω ολα αυτα για να πω πως ποτε δεν ξερεις ποιος θα γινει φιλος σου, δεν υπαρχουν σωστες και λαθος συνταγες ουτε μπορεις να μιλας απολυτα.καταρχη μια αληθινη φιλια πρεπει να εχει ξεκινησει σωστα. να μην ειναι ενα αποτυχημενο φλερτ η' ενας υποβοσκων ερωτισμος.