Σ'ευχαριστώ.υπέροχη η ιστορία σου και εξαιρετικές οι φωτογραφίες σου! πιστεύεις ότι αξίζει μια εκδρομή από τη Βουδαπέστη στη Βιέννη με μια πιθανόν διαμονή στη Βιέννη;
Μονοημερη δεν εχει νοημα στη Βιεννη καλυτερα να βρεις κανενα γραφικο χωριο να παςυπέροχη η ιστορία σου και εξαιρετικές οι φωτογραφίες σου! πιστεύεις ότι αξίζει μια εκδρομή από τη Βουδαπέστη στη Βιέννη με μια πιθανόν διαμονή στη Βιέννη;
Το ένα είναι ένα ιστορικό χωριό με μια υποτίθεται κοινότητα καλλιτεχνών που μάλλον γέρνει λίγο προς το τουριστικοκιτς και το άλλο είναι ένα θεματικό πάρκο, τι σύγκριση να μπορεί να κάνει κανείς?Χωριο των καλλιτεχνών η tropicarium? Μια.μέρα δε.μου φτάνει και για τα δύο σωσρα;πρέπει να διαλεξω! Τι μου προτείνετε ;
Στο Sezentre ναι, όπως είπα είναι όμορφα αλλά κάπως επιτηδευμένα και τουριστικά, δεν το μετάνιωσα πάντως (είναι και η συμπάθειά μας με ότι έχει σχέση με το σέρβικο λαό). Στο πάρκο δεν έχω πάει, πρώτη φορά διάβασα εδώ ότι υπάρχει, κάποιος θα σε βοηθήσει για αυτό.δε.κανω σύγκριση..
Απλά θελω μια βοήθεια.το.ιδανικό θα ήταν να παω και στα δυο αλλα δε γίνεται.έχεις παει;