astirpal
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιαπωνια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αιγυπτος
Μπραβο πολυ καλος οδηγος! Πριν λιγες μερες πηγα εκτυπωσα τις συμβουλες σου και με βοηθησαν πολυ! Θα συμπληρωσω καποια tips σε αλλο post.
Tέλεια.Χαίρομαι.Μπραβο πολυ καλος οδηγος! Πριν λιγες μερες πηγα εκτυπωσα τις συμβουλες σου και με βοηθησαν πολυ! Θα συμπληρωσω καποια tips σε αλλο post.
Aαα θα πας τελικά κι εσύ ε?για δωστε για δωστε στο λαο.... και γω τυπωσα αυτη την ιστοριαρα παντως
θα ειμαι εκει Παρασκευη πρωι με Δευτερα πρωι... δεν χωραει νομιζωAαα θα πας τελικά κι εσύ ε?
Έχεις στο πρόγραμμα καμιά εξόρμηση εκτός?Αν όχι βάλε οπωσδήποτε
χμ 3ημερο δηλαδή.Ένα Szentendre ίσως χωράει.40 λεπτάκια απόσταση.Αν μπορείς βάλτο ένα πρωινό.3-4 ώρες είναι καλά να το χαρείς.θα ειμαι εκει Παρασκευη πρωι με Δευτερα πρωι... δεν χωραει νομιζω
Να πω την αλήθεια διαφωνώ. Εγώ πήγα μεν Szentendre όταν ταξίδεψα Βουδαπέστη (με οδηγό την καταπληκτική σου ιστορία όπως ήδη ξέρεις ), αλλά κάθισα και 5 ημέρες. Και πάλι είναι αρκετές οι εκκρεμότητες στην πόλη. Νομίζω σε 3 ημέρες μπορεί να δει κανείς τα βασικά με αρκετό τρέξιμο, αλλά ως εκεί. Ο χρόνος δεν επαρκεί για κάποια εξόρμηση (πάντα κατά τη γνώμη μου).χμ 3ημερο δηλαδή.Ένα Szentendre ίσως χωράει.40 λεπτάκια απόσταση.Αν μπορείς βάλτο ένα πρωινό.3-4 ώρες είναι καλά να το χαρείς.
Βρε δεν έχεις άδικο.Σίγουρα κι εγώ βγήκα εκτός πόλης επειδή ήμουν 5 μέρες.Όχι οτι είναι και πολλές.Απλά επειδή είναι πολύ κοντά το Szentendre και λίγες ώρες του αρκούν γι'αυτό είπα πως δεν είναι και δύσκολο.Και αξίζει σαν μέρος.Να πω την αλήθεια διαφωνώ. Εγώ πήγα μεν Szentendre όταν ταξίδεψα Βουδαπέστη (με οδηγό την καταπληκτική σου ιστορία όπως ήδη ξέρεις ), αλλά κάθισα και 5 ημέρες. Και πάλι είναι αρκετές οι εκκρεμότητες στην πόλη. Νομίζω σε 3 ημέρες μπορεί να δει κανείς τα βασικά με αρκετό τρέξιμο, αλλά ως εκεί. Ο χρόνος δεν επαρκεί για κάποια εξόρμηση (πάντα κατά τη γνώμη μου).
Μωρέ σε καταλαβαίνω! Άλλη μαγεία έχει μια εξόρμηση στην εξοχή!Βρε δεν έχεις άδικο.Σίγουρα κι εγώ βγήκα εκτός πόλης επειδή ήμουν 5 μέρες.Όχι οτι είναι και πολλές.Απλά επειδή είναι πολύ κοντά το Szentendre και λίγες ώρες του αρκούν γι'αυτό είπα πως δεν είναι και δύσκολο.Και αξίζει σαν μέρος.
Η Βουδαπέστη για μένα σαν πόλη είναι εκπληκτική.Και όλες τις μέρες να ήμουν εκεί θα τις απολάμβανα.Εχει να δεις πράγματα.
Αλλά οι εκδρομές στην επαρχία έκαναν το ταξίδι μου ακόμα πιο ξεχωριστό και αξέχαστο.
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις
Μου αρέσει που είσαι ψαγμένοςΕύγε!Τέλος η Ουγγαρία για μένα έχει από τις κορυφαίες ηθοποιούς αισθησιακών ταινιών(Eva Henger,Nikki Anderson,Aletta Ocean,Monica Sweet,Christina Bella και άλλες)!