panius
Member
Συγκεκριμενα λουκούμια με μπολικη ζαχαρη αχνη. Θα εχω θεμα στον ελεγχο λετε;;;
Παλιά εφερνα πολλά λουκουμια και μπακλαβαδες απο Τουρκία χωρις προβλημα .Συγκεκριμενα λουκούμια με μπολικη ζαχαρη αχνη. Θα εχω θεμα στον ελεγχο λετε;;;
Υποτιθετε μεσα τ μαγαζια που τα πουλαν και τα αγοραζεις ,ειναι ελεγμενα και τσεκαρισμενα οποτε δε παιζει μεσα στο μπουκαλι νερου να χεις βαλει αλλο υγρο που δεν επιτρεπετε!το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα υγρα!Αυτό με τα υγρά πάντως δεν το έχω καταλάβει! Σου παίρνουν πχ το νερό και 10 μέτρα μετά τον έλεγχο μπορείς να πάρεις άλλο. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα υγρά/καλλυντικά κτλπ!!
Μα στα τσεκαρουν!!αν βρουν κατι υποπτο μεσα στα υγρα που κουβαλας,θα στο κρατησουν προφανως!και εκτος αυτου νερο σου δινουν και στο αεροπλανο...ασε κιολας που καπως πρεπει να πουλησουν και τα duty free..Αν ήταν έτσι θα απαγορεύονταν γενικά τα υγρά και όχι απλά τα υγρά πάνω από 100μλ.
Μόνο με άχνη στα ρουθούνια θα έχεις!Συγκεκριμενα λουκούμια με μπολικη ζαχαρη αχνη. Θα εχω θεμα στον ελεγχο λετε;;;
Δεν μου έχουν ελέγξει ποτέ υγρά,απλά αν είναι κάτι σε μουκαλάκι πάνω από 100μλ μου το παίρνουν. Αν έκαναν έλενχο προφανός δεν υπήρχε κ λόγος να τα κρατήσουν. αλλά όπως είπες και εσύ κάπως πρέπει να πουλήσουν και τα μαγαζιά στο αεροδρόμιο....Μα στα τσεκαρουν!!αν βρουν κατι υποπτο μεσα στα υγρα που κουβαλας,θα στο κρατησουν προφανως!και εκτος αυτου νερο σου δινουν και στο αεροπλανο...ασε κιολας που καπως πρεπει να πουλησουν και τα duty free..
χαχαχαχαχα μια μέρα θα το δοκιμάσω! Αλλά θα πάω καμια 10ώρες πριν την πτήση γιατί αλλιώς δεν με βλέπω να την προλαβαίνω.Μόνο με άχνη στα ρουθούνια θα έχεις!
Μόνο με άχνη στα ρουθούνια θα έχεις!