Το muka muka είναι συμπαθητικο αλλα καμία σχεση με τις ιταλικές gelateria.Να ρωτήσω και γω κάτι τους έμπειρους κερκυροφιλους του φορουμ;
Υπάρχει καμία καλή gelateria με γνήσιο ιταλικό gelato στην παλιά πόλη της Κέρκυρας;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Πρεπει να λες το pane e souvlaki.Εμεις καταευχαριστηθηκαμε.Αξιζει πραγματικα η αναμονη και πολυ καλες τιμες.Εφαγα απο τα καλυτερα σουβλακια!!Το μόνο παρήγορο είναι ένα καινούργιο κρεατοφαγείο είναι δίπλα από τον Καθεδρικό Καθολικό Ναό στο Δημαρχείο που άνοιξε. Αν και αργεί είναι πολύ καλός. Καθαρός και νόστιμος.
Αρκετά τουριστική περιοχή! να πάτε Μπούκαρη και Πετριτή για ψάρι σε καλές τιμές. Πριν μερικές μέρες άνοιξε στις Μπενίτσες το Spicy Kitchen. Αν σας αρεσουν τα ινδικα-ανατολίτικα να πάτε (έχει πολύ μικρό μενού βέβαια αλλά καλές τιμες 2 ορεκτικα-2 κυριως-ψωμι-νερο 34 ευρώ). Οι υπόλοιπες επιλογές που έχετε ειναι σε γυρω περιοχέςΓείας σας... Είναι η πρώτη μου φορά που μπαίνω και ξέρω και πολλά - πολλά... 11 - 17 Αυγούστου θα πάω με τον φίλο μου στη Κέρκυρα και θα μείνουμε στα Μωρα'ί'τικα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνη ταβέρνουλες με σχετικά καλές τιμές???