Έχω χρόνια να πάω στο Fisherman κι αναρωτιώμουν μπας κι έχει χαλάσει την ποιότητα των πιάτων του.. Κάτι μου λέει ότι αύριο-μεθαύριο θα περάσω μια βόλτα!!!Μου άνοιξες την όρεξη κι απο χτες που έφτασα στην Κέρκυρα μου μύρισε μπουρδέτο!!!μπουρδέτο με σκορπίνα (για δύο άτομα, περίπου 400γρ 30 ευρώ) που το θυμάμαι και γλύφω τα δάχτυλά μου ακόμα. Και εδώ να σημειώσω και το εξής πολύ σημαντικό: το μπουρδέτο φτιάχτηκε ΕΠΙΤΟΠΟΥ! Δλδ (όπως μας ενημέρωσε και ο ιδιοκτήτης) με την παραγγελία καθαρίζεται το ψάρι και μπαίνει στην κατσαρόλα, γι αυτό και έκανε περίπου 1 ώρα για να έρθει στο τραπέζι (εμείς τσακίζαμε την μακαρονάδα μέχρι τότε). Πιο φρέσκο φαγητό από αυτό δεν γίνεται!!!
Ρε παιδιά, μόνο τζιτζιμπίρα δεν κατάφερα να βρω πουθενά . Ούτε σε σουπερμάρκετ ούτε σε αυτά τα μαγαζιά που πουλάνε τα τουριστικά τα κουμ κουάτ. Τι διάολο; Την κρύβουνε;
ΥΓ: Δοκιμάσαμε όμως μία άλλη κερκυραϊκή (κανονική) μπίρα, που ήταν πολύ πολύ καλή για την τιμή της. Βγαίνει σε ξανθή, μαύρη και κόκκινη.
Ο Βεζουβιος είναι στον Ποταμό λίγο έξω από την πόλη. Στην πόλη πολύ καλή πίτσα κάνει ο La Cucina. Προτείνω να την πάρεις πακέτο και να καθησεις να την φας δίπλα απο το Ακταιον με θέα τον κόλπο της Γαριτσας!Τις καλυτερες πιτσες στην παλια πολη της Κερκυρας που μπορει να τις φαει κανεις;Στον Βεζουβιο; Μπορειτε να προτεινετε μερικες καλες πιτσαριες στην παλια πολη;
Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε ctasis!Ο Βεζουβιος είναι στον Ποταμό λίγο έξω από την πόλη. Στην πόλη πολύ καλή πίτσα κάνει ο La Cucina. Προτείνω να την πάρεις πακέτο και να καθησεις να την φας δίπλα απο το Ακταιον με θέα τον κόλπο της Γαριτσας!
Τσιτσιμπύρα θα βρεις και στο ζαχαροπλαστείο "Παπαγιώργης" στη Νικηφόρου Θεοτόκη, απέναντι από τον Άγιο Σπυρίδωνα.Ρε παιδιά, μόνο τζιτζιμπίρα δεν κατάφερα να βρω πουθενά . Ούτε σε σουπερμάρκετ ούτε σε αυτά τα μαγαζιά που πουλάνε τα τουριστικά τα κουμ κουάτ.
Εξαιρετική ταβέρνα...Επίσης...Θα το ξαναπώ..Αν εκτιμάτε το καλό ψάρι..Παραλία Αστρακερής ,ταβέρνα τα 3 αδέρφια!!Όσα χρόνια κι αν εχουν περάσει παραμένει σταθερή αξία!!!
1.Στην Κέρκυρα βρίσκεσαι..Σωστούς τους βρίσκω...Χτες πήγα για Δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα στον Fisherman και έχω να πω τα εξής:
1.Το σέρβις είναι τραγικό (αλλά σε προειδοποιούν απο την εισοδο με τις ανάλογες ταμπέλες "Δεν σερβιρουμε σε γρήγορους και βιαστικους")
2.Στο συνολικό κοστος θα πρέπει να υπολογίζεις και το πλύσιμο του αυτοκινήτου σου
3.Το φαγητο είναι παρα πολύ καλο!
4.Η μακαροναδα του ψαρά μέσα σε μια εβδομάδα απο 18? πήγε στα 22?! Τι έγινε ακριβυναν οι γαρίδες ή κοιτάμε να κάνουμε καμία αρπαχτή?
Φάγαμε και εμείς εκεί το σβκ που μας πέρασε. Απίστευτη τοποθεσία και όπως λες το φαγητό δεν είναι κάτι το τρομερό. Δοκιμάστε όμως την τυρόπιτα κανταίφι, πολύ καλή.Το βενετσιάνικο πηγάδι είναι απίστευτα ρομαντικό εστιατόριο. Το φαγητό του δεν με ξετρελαίνει αλλά επιστρέφω πάντα για την υπέροχη ατμόσφαιρα!