pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Το βενετσιάνικο πηγάδι είναι απίστευτα ρομαντικό εστιατόριο. Το φαγητό του δεν με ξετρελαίνει αλλά επιστρέφω πάντα για την υπέροχη ατμόσφαιρα!
Είμαι λάτρης της Ελληνικής κουζίνας, εαν μου ητο δυνατον θα προτιμουσα μονον Ελληνικά προιόντα στην Γερμανία δύσκολα βρίσκεις καλο ελληνικό φαγητό η κρασί της προκοπης ,μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω τι ιδιαίτερες γεύσεις έχει το νησί της Κέρκυρας τι μαγειρεύουν συνήθως οι άνθρωποι τoυ Nησιού της Κέρκυρας,δεν την επισκέφθηκα ποτε μου και ίσος θα ήτανε ένας λόγος για να το επιδιώξω κάποτε, σας ευχαριστώ εκ τον προτερωνΠοιά είναι τα αγαπημένα σας μέρη για φαγητό στην Κέρκυρα;
Για μένα πρώτα απ' όλα η ψαροταβέρνα Ρούλα στου Κοντόκαλη και νούμερο δύο η κληματαριά(γνωστό ως στου Μπέλλου) στις Μπενίτσες.
Συμφωνώ,ωραία πιάτα,όχι πολλές επιλογές,ίσως και λίγο υπερτιμημένα,δεν ξετρελάθηκα,αλλα όπως είπα σ αποζημιώνει η ατμόσφαιρα...Το βενετσιάνικο πηγάδι είναι απίστευτα ρομαντικό εστιατόριο. Το φαγητό του δεν με ξετρελαίνει αλλά επιστρέφω πάντα για την υπέροχη ατμόσφαιρα!
Τα πιο φημισμένα Κερκυραϊκά πιάτα είναι το μπουρδέτο,το σοφρίτο,η παστιτσάδα κι η μανέστρα κολοπίμπιρι...Είμαι λάτρης της Ελληνικής κουζίνας, εαν μου ητο δυνατον θα προτιμουσα μονον Ελληνικά προιόντα στην Γερμανία δύσκολα βρίσκεις καλο ελληνικό φαγητό η κρασί της προκοπης ,μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω τι ιδιαίτερες γεύσεις έχει το νησί της Κέρκυρας τι μαγειρεύουν συνήθως οι άνθρωποι τoυ Nησιού της Κέρκυρας,δεν την επισκέφθηκα ποτε μου και ίσος θα ήτανε ένας λόγος για να το επιδιώξω κάποτε, σας ευχαριστώ εκ τον προτερων
Chris.