• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Φαγητο στα αεροπλανα

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ακομη πιο αξιοπρεπες τοτε...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σιγά τα ωά. εμείς δίνουμε biscottini di Novara και espresso πραγματικό, όχι νεροπλύματα.
Alitalia

GTS

Member
σιγά τα ωά. εμείς δίνουμε biscottini di Novara και espresso πραγματικό, όχι νεροπλύματα.
Alitalia
Εμένα πάντως διόλου με ενόχλησε το ότι στην Αλιτάλια έδιναν μόνο μπισκότα-κρακεράκια. Οι θέσεις ήταν άνετες, μπήκαμε και σε McDonald από τη πίσω πόρτα για 1η φορά. Μια χαρά εταιρεία είναι, αλλά μ'αρέσει περισσότερο η Αιγαίου, της βγάζω το καπέλο.

Hercinia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ουγγαρία, Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γκόα, Αρούμπα, Αϊτή
Μου αρεσει το φαγητο στα αεροπλανα γιατι περναει και η ωρα μου ετσι.Για το λογο αυτο τρωω αργα .Επισης τρωω και το φαγητο των συνταξιδιωτων μου,γιατι αλλοι κανουν διαιτα ..αλλοι δεν τους αρεσει το χ..το ψ..εδεσμα κλπ.
Δεν θα ξεχασω τις "λιπαρες" ομελεττες με λουκανικα ,μπεικον ,πατατες..των Τσεχικων ,οπου εφαγα διπλη μεριδα .
Μονη παραφωνια οι Τουρκικες ...μολις σερβιραν επρεπε να εχεις φαει μεσα σε 10 λεπτα γιατι τα ξαναμαζευαν για προσγειωση.Οπως καταλαβαινετε η συνοδος τραβαγε το δισκο απο τη μια και εγω απο την αλλη....:haha:
Χαχαχαχα το ίδιο μου ετυχε με την ΟΑ για Κων/πόλη!
Έφαγα το φαί σε 2 λεπτά και ήπια τον καφέ μονορούφι άσε!!

Clemence

Member
δυστυχώς δεν έχω πετάξει με πολλές εταιρίες και έτσι δεν έχω πολλά να πω ... πριν αρκετά χρόνια η ΟΑ έδινε καλά πρωινά και μεσημεριανά από αθήνα για ρώμη) η alitalia και η swiss είχαν απ΄ότι θυμάμαι καλά μεσημεριανά, η airfrance είχε κάτι θαυμάσια τυριά σε πτήσεις παρίσι-αθήνα πριν μερικά χρόνια. το σαντουϊτσάκι της OA τους τελευταίους μήνες (σε γραμμή εσωτερικού) το βρήκα μια χαρά για απογευματινό (ήμουν σε μάθημα και χωρίς να έχω προλάβει να φάω τπτ απ΄το πρωι) ... γενικά δε σκέφτηκα ποτέ να γκρινιάξω για φαγητό στο αεροπλάνο, ίσα-ίσα θυμάμαι με νοσταλγία τον ντοματοχυμό που έπαιρνα στην πτήση της ΟΑ για ρώμη και τον νοστίμιζα με αλατοπίπερο ...

tse_gevara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σαν Φραντσισκο
'Υστερα από 4-5 φορές που χρησιμοποίησα την Swiss και μας δίνανε το κλασικό αγευστο κρύο σαντουιτσάκι, επιτέλους προχθές στην διαδρομή Μάλαγα-Ζυρίχη είχαν ένα πολύ ωραίο κομμάτι πίτσα (που έγιναν τρία όταν ζήτησα άλλα δύο και ευτυχώς είχαν!!!) και στο Ζυρίχη-Αθήνα είχε μακαρόνια με μια σάλτσα από μελιτζάνα και ένα πολύ ωραίο κομμάτι κεικ!!!!! Επιτέλους γιατί νόμιζα ότι σε Swiss-Air France-KLM δίναν μόνο σαντουιτσάκια! Σαν την Aegean πάντως καμία!!!

Libertine

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona - Berlin
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Χμμμμ τώρα που είπες για Aegean... Εδώ και πάνω από ένα χρόνο διαφημίζουν στο περιοδικό τους το νέο μενού, με ξεχωριστές γευσεις, ιδιαίτερα γλυκά κλπ... Μέσα σε αυτό τον ένα χρόνο έκανα δύο ταξίδια, το ένα Μαδρίτη και το άλλο Βερολίνο, αλλά τον πολυδιαφημισμένο (και λαχταριστό απο τη photo) μπακλαβά με φυστίκι αιγίνης δεν τον είδα! Και τίποτα από όλα τα άλλα φυσικά...

Δεν ξέρω, στον τομέα του φαγητού η Aegean έχει αρχίσει να τα χαλάει λίγο... Θυμάμαι στις πτήσεις εσωτερικού όταν ξεκίνησε σέρβιρε το ωραιότατο σαντουιτσάκι, το οποίο μετά αντικαταστάθηκε με το τυποποιημένο μπισκοτάκι που όμως οκ, νόστιμο ήταν... και τώρα τι; Τώρα μας βγάζει τα παξιμαδάκια... Ποιο είναι το επόμενο βήμα, ο καφές της παρηγοριάς;

Σε αντίθεση με την ΟΑ , η οποία από το τίποτα, μετά σέρβιρε κάτι μπισκοτάκια, και τώρα το σαντουιτσάκι και το κεικ τα οποία είναι ωραιότατα...

Δεν ξέρω, πρέπει να ανανεωθεί λίγο η Aegean! Και το λέω αυτό εγώ που είμαι Aegean-fanatic! Όπου δεν πάει η Aegean στο εξωτερικό, δεν πάω ούτε εγώ! :p:p:p

amsterdam

Member
... Θυμάμαι στις πτήσεις εσωτερικού όταν ξεκίνησε σέρβιρε το ωραιότατο σαντουιτσάκι, το οποίο μετά αντικαταστάθηκε με το τυποποιημένο μπισκοτάκι που όμως οκ, νόστιμο ήταν...
Όταν ξεκίνησε είχε "ωραιότατο" κανονικό μενού..;)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
για να λέμε και τα καλά

με τη KLM μεχρι το Amsterdam μας βγαλανε με ψιχουλα , αλλά στη πτηση 13 ωρων μεχρι
τη Λιμα ειχε πολυ και καλό φαγητό , πολλα σνακς και ποτά οτι ωρα ηθελες και γενικά ηταν τελεια και απο συμπεριφορα συνοδων χαλαροί και ευγενικοί ολοι τους ....

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.
Φαγητο στα αεροπλανα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ