ZephX
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Azerbaijan/Bhutan
Όχι. Afternoon tea.
Εμένα πάντως διόλου με ενόχλησε το ότι στην Αλιτάλια έδιναν μόνο μπισκότα-κρακεράκια. Οι θέσεις ήταν άνετες, μπήκαμε και σε McDonald από τη πίσω πόρτα για 1η φορά. Μια χαρά εταιρεία είναι, αλλά μ'αρέσει περισσότερο η Αιγαίου, της βγάζω το καπέλο.σιγά τα ωά. εμείς δίνουμε biscottini di Novara και espresso πραγματικό, όχι νεροπλύματα.
Alitalia
Χαχαχαχα το ίδιο μου ετυχε με την ΟΑ για Κων/πόλη!Μου αρεσει το φαγητο στα αεροπλανα γιατι περναει και η ωρα μου ετσι.Για το λογο αυτο τρωω αργα .Επισης τρωω και το φαγητο των συνταξιδιωτων μου,γιατι αλλοι κανουν διαιτα ..αλλοι δεν τους αρεσει το χ..το ψ..εδεσμα κλπ.
Δεν θα ξεχασω τις "λιπαρες" ομελεττες με λουκανικα ,μπεικον ,πατατες..των Τσεχικων ,οπου εφαγα διπλη μεριδα .
Μονη παραφωνια οι Τουρκικες ...μολις σερβιραν επρεπε να εχεις φαει μεσα σε 10 λεπτα γιατι τα ξαναμαζευαν για προσγειωση.Οπως καταλαβαινετε η συνοδος τραβαγε το δισκο απο τη μια και εγω απο την αλλη....
Όταν ξεκίνησε είχε "ωραιότατο" κανονικό μενού..... Θυμάμαι στις πτήσεις εσωτερικού όταν ξεκίνησε σέρβιρε το ωραιότατο σαντουιτσάκι, το οποίο μετά αντικαταστάθηκε με το τυποποιημένο μπισκοτάκι που όμως οκ, νόστιμο ήταν...