• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Φαγητο στα αεροπλανα

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
και συνεχίζω ον τόπικ..από τα καλύτερα πρωινά με χρωμα από τη Bangkok..
Πλακα κανεις ε; Εμενα μου 'ρθε να ξερασω μολις ειδα τη φωτο... φαντασου αν το εβλεπα live μπροστα μου και πρωι πρωι...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πλακα κανεις ε; Εμενα μου 'ρθε να ξερασω μολις ειδα τη φωτο... φαντασου αν το εβλεπα live μπροστα μου και πρωι πρωι...
δεν ξέρω τι βλέπεις σπίτι σου το πρωί, εγώ πάντως κάτι παρόμοιο. εξάλλου το ξέρουμε ότι τα γούστα σου είναι περίεργα. τόσο ώστε ένα πρωινό από κεικ σοκολάτας, κρουασάν, γιαούρτι με φρούτα κ ξηρούς καρπούς, χυμό πορτοκάλι κ φρούτα να σου φέρνει εμετό. δεν μπορώ να φανταστώ τι τρως για πρωινό. κ πληζ μην το πεις απότομα..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
:haha::haha: μ'έχεις για τέτοιες tourist trap? όχι ακόμα..BKK-Siem Reap.
Όχι βέβαια! :) Σωστά, ξέχασα ότι αυτοί είναι οι δεύτεροι που πετάνε εκεί και ότι το καλοκαίρι εκεί έκοβες τις βόλτες σου... ;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
δεν ξέρω τι βλέπεις σπίτι σου το πρωί, εγώ πάντως κάτι παρόμοιο. εξάλλου το ξέρουμε ότι τα γούστα σου είναι περίεργα. τόσο ώστε ένα πρωινό από κεικ σοκολάτας, κρουασάν, γιαούρτι με φρούτα κ ξηρούς καρπούς, χυμό πορτοκάλι κ φρούτα να σου φέρνει εμετό. δεν μπορώ να φανταστώ τι τρως για πρωινό. κ πληζ μην το πεις απότομα..
Παντως οχι αυτα ετσι που τα ειδα στη φωτογραφια...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παντως οχι αυτα ετσι που τα ειδα στη φωτογραφια...
Ναι... ναι... σωστά... και να σκεφτείς ότι αυτό σερβίρεται σε πτήση διάρκειας μιας ώρας! Ε, πώς να το κάνουμε, τα fish-n-chips θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο... Πέρα απ' την πλάκα, είμαι περίεργος πραγματικά τι είδους φωτογραφία θα σε παρακινούσε για το αντίθετο.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Για να μην αρρωστήσει ο tripakias...

Attachments

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι... ναι... σωστά... και να σκεφτείς ότι αυτό σερβίρεται σε πτήση διάρκειας μιας ώρας! Ε, πώς να το κάνουμε, τα fish-n-chips θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο... Πέρα απ' την πλάκα, είμαι περίεργος πραγματικά τι είδους φωτογραφία θα σε παρακινούσε για το αντίθετο.
Τωρα ασε αυτη τη στιγμη μου μυρισε σαλατα με μπολικη πρασιναδα και σολωμο ή τονο (οπως η σκανδιναβικες).
Για πτηση μιας ωρας 2 μπυριτσες και λιγο νερακι αρκουν.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
τα τσαγερα και τα φλυτζανια αν περιεχουν καφε ειναι αχρηστα, δεν πινω...
το αλλο το πιατακι μια χαρα ειναι.
Τσαγάκι είναι...Μετά χτύπησα και τα scones ;)

Attachments

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αν και ουτε το τσαι μου πολυαρεσει προκειται για ενα αξιοπρεπες πρωινο(?)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom