• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Φαγητο στα αεροπλανα

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
singapore airlines πολύ φαγητό και κάλο φαγητό συνέχεια μας τάιζαν είτε με κυρίως φαγητό η διάφορα σνακσ σαντουιτσάκια παλατάκια διάφορα πολύ ωραία.
τι είναι τα σαντουιτσακια παλατάκια ;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Η Thai είχε ωραιότατο πρωινό (ομελέτα ή κρέπα και διάφορα συναφή, ενώ για το κυρίως γεύμα, είχες να διαλέξεις από δυο περιποιημένα πιάτα (διασημων σεφ όπως έγραφε το μενού!) & σαλάτα, επιδόρπιο κτλ. Κατά την διάρκεια της πτήσης σερβίρονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ νερό, χυμοί, αναψυκτικά και κρασί. Με 2 κιλά πάνω κατέβηκα από το αεροπλάνο!

fileas81

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμπου Σιμπελ
Υπάρχουν περιπτώσεις που θα πρότεινα στις εταιρείες να μην σερβίρουν τίποτα γιατί ξευτιλίζονται με αυτά που προσφέρουν (πχ swiss με ένα χάλια σαντουιτσάκι).Αντίθετα στις τσέχικες μπορώ να πω ότι χόρτασα και με κράτησε το φαγητό όλη μέρα...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
φιλεα, πότε πέταξες με τσέχικες κι χόρτασες? :shock:

fileas81

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμπου Σιμπελ
Η αλήθεια είναι ότι πάει καιρός (δεκέμβριος 2006).είχαν κοτόπουλο αλα κρεμ!Έχει αλλάξει κάτι από τότε;

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
πάρα πολλή, κάνα κρακεράκι θα σου δώσουν η sandwich μόνο

kostasbmw

Member
τις εχω βαλει κατα σειραν αξιολογησης

QUANTAS απο τα πολυ καλα μενου
SINGAPORE προσεγμενο μενου
THAI ομοιως αλλα προτιμω το σερβις της singapore
JAPAN ιδια με την ΤΗΑΙ
SWISS οχι επιπεδου singapore αλλα εγω πινω συνηθως κρασι
κοκκινο και μπορω να πω οτι σερβιρουν το καλυτερο και παντα το σ συνοδευουν με τους αναλογους ξηρους καρπους τυρακια η πατατακια και
ποτε δεν μου εχουν πει οτι δεν μου δινουν αλλο(ενταξει ξερω τα
ορια μου)

ομως εχω και την εναλλακτικη λυση που μου εμαθαν κατι κυριες στη σιγκαπουρη ητοι οταν πας για πρωινο στο ξενοδοχειο μαζευεις και για το μεσημεριανο στο αεροπλανο και μολις πεινασεις ανοιγεις κατα τη πτηση τη πετσετα σου και βγαλεις τη πραματια σου(στη προκειμενη περιπτωση αστακο γαριδες με μαρουλι και σαλτσα μαγιονεζας με τα σχετικα ψωμακια)

despokkp

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ ΟΔΙΚΩΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
ενοούσα πατατάκια πριν....
καμία εμπειρία από QATAR κανείς τι λέει για φαγητό?

RoDiTiS

Member
Εγω που πριν απο λιγες μερες ταξιδεψα με λουφτχανσα απο ΑΤΗ για ΦΡΑ δεν με πολυενθουσιασε το πρωινο... ομελλετα (μπλιαχ) και αυτο ολο!!! τωρα απο ΦΡΑ για ΝΥ, μπορω να πω οτι το κυριως φαγητο (κοτοπουλο φιλετο με γκρειβι και πατατες φουρνου στρογγυλες) μαρεσε αρκετα αλλα το γλυκο μπλιαχ, μπλιαχ και η σαλατα!!!! απογοητευση για μια τοσο μεαλη εταιρεια..... Μεχρι τωρα το καλυτερο φαι εγω το εχω φαει στην Κοντινενταλ!!!!

Alex0077

Member
Το χειρότερο το έχει η alitalia.. Δεν έχει καταργηθεί το alisnack ποιος το είπε? Τον Αύγουστο πήγα και ήρθα Ρώμη με alitalia.. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει όνομα απλώς (αν λέγεται ή όχι alisnack.. δεν το πρόσεξα).. αλλά είναι απαίσιο.. Κάτι βλακίτσες μπισκοτάκια με κάτι μικρά τυριά και ψωμί..
Σε αντίθεση με την aegean πάλι από και προς Ρώμη που είχε κανονικό φαγητό πολύ ωραίο μαζί με γλυκό.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom