Τυχερή!Ευτυχώς δεν έχω ινστα κ έτσι δεν τα παρακολουθώ πολύ.Μόνο ό,τι μου λένε.
Εγώ πλεον απολαμβανω περισσότερο τα βιντεακια reality vs instagram...με βοηθανε να μειωσω σημαντικα τα παρολιγον ταξιδιωτικα μου απωθημενα κ να σωσω budget
Τυχερή!Ευτυχώς δεν έχω ινστα κ έτσι δεν τα παρακολουθώ πολύ.Μόνο ό,τι μου λένε.
Γραμμένους δείχνουν να τους έχουν τους τοπικούς φορείς, ειδικά εάν η έκταση ανήκει σε ιδιώτη. Φαίνεται το ότι έκλεισε το λιμάνι του Αγίου Ανδρέα από πέρσι δεν είναι τυχαίο. Όπως και κάποια 'μαντάτα' που μετέφεραν φίλοι που πήγαν στο νησί πρόπερσι.Σε ποιον δόθηκε το πράσινο φως, από τη στιγμή που ο δήμος είναι αντίθετος; Σε ιδιώτη; Σε ποιον; Αν δε θέλουν οι τοπικοί άρχοντες, δε μπορεί να γίνει τίποτα, ειδικά σε νησί.
Παραμύθια της Χαλιμάς.\Η Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση ανακοίνωσε στις 21 Ιουνίου ότι σχεδιάζει να θέσει τέλος στην ενοικίαση τουριστικών διαμερισμάτων έως το 2029
Αυτο ειναι η αποψη σου για την δημοτικη αρχη (έλασσον ζήτημα). Η ουσία του άρθρου εχει να κανει με τον υπερτουρισμό και τις συνεπειες του.Παραμύθια της Χαλιμάς.\
Η δημοτική αρχή βγήκε πριν λίγους μήνες, Το μέτρο και καλά θα ισχύει μετά την λήξη της θητείας.
Κοινώς ξαναψηφίστε μας για να ισχύει. Γιατί δεν το έκανε στην διάρκεια της θητείας του;
Γιατί μόλις ανέλαβε ανανέωσε χιλιάδες άδειες σπιτιών, αυτές που και καλά θα καταργήσει;
Αν είναι να μπορούν τα αλάνια να χρησιμοποιούν τη AI για να δείχνουν τους εαυτούς τους σε διάφορα μέρη και να λένε ότι έχουν πάει, τότε θα προκύψουν άλλα θέματα....Όταν θα εξελιχθεί η εικονική πραγματικότητα, θα γίνει προσιτή και θα ταξιδεύουν λιγότερο, θα γκρινιάζουν για τον υποτουρισμό.
Το ανέβασα κι εγώ στην προηγούμενη σελίδα
Kαι καπως ετσι παρακολουθουμε {γιατι τι αλλο να κανουμε, αφου αυτο θελουν να ακουν} την αποκτηνωση των νησιωτων live για τα φραγκα.Το ανέβασα κι εγώ στην προηγούμενη σελίδα
Υπερτουρισμός
Μου έκανε εντύπωση γιατί οι ντόπιοι μου έλεγαν πως δεν πιστεύουν ό,τι θα γίνει τελικά κ πως δεν κάνει για το νησί τέτοιου μεγέθους επένδυση...
Γίνεται φασαριά κ στα σόσιαλ γιατί παρά τις αντιδράσεις του κόσμου κάποιοι -νομίζω ξενοδόχοι σε άλλα μέρη- όπως ο Κοκοτος το υπερασπίζονται φανατικά κ λένε πως αυτοί που θέλουν παρθένο τον τόπο αν δουν πως θ'αποκτήσουν περιουσία όπως ο παππούς του στην Ελούντα,θα αλλάξουν γνώμη...
Η Αστυπάλαια έχει δρόμο ακόμη
Kαι καπως ετσι παρακολουθουμε {γιατι τι αλλο να κανουμε} την αποκτηνωση των νησιωτων live για τα φραγκα.