panpan
Member
Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου. Μόλις πας Σόφια, θα την έχεις βρει.Ισχύει δεν έχω πάει αλλά σπάω το κεφάλι μου να βρω πιο άσχημη στην ΕΕ
Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου. Μόλις πας Σόφια, θα την έχεις βρει.Ισχύει δεν έχω πάει αλλά σπάω το κεφάλι μου να βρω πιο άσχημη στην ΕΕ
Δεν απαντησα στον φιλο,απαντησα στο θεμα...O φίλος είπε για Ε.Ε.
Άσχημη η Ρώμη;Μάλλον δεν έχεις πάει Ρώμη, γι' αυτό το λες!
Αν εξαιρέσεις κάποια κτήρια σοβιετικής αισθητικής, έχει μεγάλους δρόμους και άπειρα πάρκα και σαν δρομέας τα εκτίμησα με το παραπάνω....!Βουκουρέστι, Σοφία, Δουβλίνο, Ζάγκρεμπ, Μαδρίτη για μένα πιο άσχημες εντός ΕΕ και βάζω και τη Μαδρίτη μέσα. Δεν έχω παει και σε όλες τις πρωτεύουσες της ΕΕ.
Η Αθήνα δε έγινε άσχημη για αυτό.Είναι ξεκάθαρο ότι οφείλεται που χάσαμε την αναγέννηση λόγω Τουρκοκρατίας..Τι πρωτεύουσα θα είχαμε διαφορετικά...
Το μεγάλο πάρτι έγινε στα 50s με την αντιπαροχή....Η Αθήνα δε έγινε άσχημη για αυτό.
Όλο το χάλι έγινε από το 1920 και μετά. Μέχρι τότε το κέντρο ήταν το σύνταγμα και η ομόνοια. Γύρω γύρω ήταν χωράφια
Άλλη μια κληρονομιά των πολιτικών μας. Νομίζω του εθνάρχη. Είχαν προκηρύξει διαγωνισμό για το σχεδιασμό της πόλης. Και ενώ η μία πρόταση ήταν με σχέδιο πάρκα δρόμους και δυνατότητα επέκτασης επιλέχτηκε η δεύτερη που βλέπουμε όλοιΤο μεγάλο πάρτι έγινε στα 50s με την αντιπαροχή....