tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Παίδες ζητώ τη βοήθεια σας...
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει λεωφορειακή γραμμη-κτελ που να συνδέει απευθείας την Αθήνα (όπου και μένω) με τα Σόφια Βουλγαρίας?? Μου φαίνεται πολύ περίποκο και κουραστικό να ταξιδέψω στην Θεσ/κη πρωτα και μετα να πάρω από εκεί λεωφορείο... Τα λεωφορεία ΟΣΕ για Βουλγαρία φεύγουν μόνο από Θεσ/κη δυστυχώς!! Αν έχει κανένας κάποιο τηλέφωνο για τα κτελ Βαλκανίων από Αθήνα παρακαλώ να μου το στείλει.... (Αλλιώς θα αναγκαστώ να κατέβω στην Ομόνοια και να αρχίσω να ρωτάω..:roll: )
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
-
συμφωνα με τη σελιδα του κτελ στα σοφια ( με ενα google transalate) εχουν καθημερινη αφιξη απο αθηνα , καθε πρωι...αρα απο καπου φευγει σιγουρα ενα λεωφορειο....
και μαλιστα βρηκα αυτο, δες αν βοηθα
Tourist Services :: Bus tickets :: Timetable
λεει αυτη τη ιδευθυνση
ATHENS, 22, Karolu Str., Karaiskaki Sq.
Tel.: +30 210 522 23 90, 210 522 23 45
και απο πειραια
PIRAEUS PORT, GATE № 3, 56. Akti Kondili
Tel.: +30 210 463 67 11
Γιατι το λετε τα Σοφια; Η Σοφια δεν ειναι; Σαν πολη ψιλοχαλια εως χαλια μαυρα ειναι αλλα εχει ενα τοσο οικειο περιβαλλον για τους Ελληνες που περνας πολυ καλα. Κι αφου πας να δεις φιλη θα περασεις ακομα καλυτερα...Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.... Νομίζω βρήκα μια άκρη!
Θα προτιμούσα η αλήθεια είναι να ταξιδέψω με αεροπλάνο αλλά δυστυχώς είναι δύσκολοι καιροί... οικονομικά... και ως φοιτήτρια ψάχνω τις φτηνότερες λύσεις! εεεε νεα παιδιά είμαστε, τι κακό θα μας κάνει ένα 11ωράκι ταξίδι με λεωφορείο???? χεχε!
θα πάω με μια φίλη μου να επισκεφτούμε μια κοπέλα που γνωρίσαμε σε σπουδές στην Αγγλία! Τα Σόφια ως πόλη πώς είναι? Έχει πάει κανείς?