• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Turkish Airlines Τurkish Airlines

tatooine

Member
σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου μπηκα πριν λιγο και με χαρα ειδα οτι στις μπιζνες και για ηπα και για βιετναμ εχουν ηδη δωσει θεση και οπως τις ηθελα, στις οινονομικες δεν δειχνει κατι λογικο.
Δώσαν θέσεις από μόνοι τους χωρίς την δικιά σου παρέμβαση, αυτόματα δηλαδή; έδωσε τις θέσεις το τηλεφωνικό της αιγαίου, ή το τηλεφωνικό της τουρκις;
Είδες τις θέσεις από την διαχείριση της κράτησης στο σαιτ της αιγαίου; Η σε αυτό των Τούρκων

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Δώσαν θέσεις από μόνοι τους χωρίς την δικιά σου παρέμβαση, αυτόματα δηλαδή; έδωσε τις θέσεις το τηλεφωνικό της αιγαίου, ή το τηλεφωνικό της τουρκις;
Είδες τις θέσεις από την διαχείριση της κράτησης στο σαιτ της αιγαίου; Η σε αυτό των Τούρκων
το πρωτο! χωρις να κανω κατι δωσαν θεσεις! τις βλεπω στην διαχειριση κρατησης της aegean

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα σας, έχει πάρει κανείς αποζημίωση από την Turkish για καθυστέρηση πτήσης; Είχαμε πάνω από 4 ώρες καθυστέρησης. Μπήκαμε σε μια φόρμα στην ιστοσελίδα της αεροπορικής και κάναμε refund request form και δε μας ζήτησε να προσθέσουμε άτομο άρα το άλλο άτομο θα κάνει ξεχωριστά, ούτε ξέρουμε α χρειάζεται να ανεβάσουμε κάτι.

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα σας, έχει πάρει κανείς αποζημίωση από την Turkish για καθυστέρηση πτήσης; Είχαμε πάνω από 4 ώρες καθυστέρησης. Μπήκαμε σε μια φόρμα στην ιστοσελίδα της αεροπορικής και κάναμε refund request form και δε μας ζήτησε να προσθέσουμε άτομο άρα το άλλο άτομο θα κάνει ξεχωριστά, ούτε ξέρουμε α χρειάζεται να ανεβάσουμε κάτι.
Έκανα το πρώτο αλλά λέμε μήπως είναι λάθος και θέλει το δεύτερο να κάνουμε
Screenshot_20241227_191843_com.android.chrome.jpg

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Skg-jnb μεσω ist δε βγάζει κάρτες επιβίβασης, μου λέει ότι πρέπει να γίνει παραλαβή από το αεροδρόμιο. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Skg-jnb μεσω ist δε βγάζει κάρτες επιβίβασης, μου λέει ότι πρέπει να γίνει παραλαβή από το αεροδρόμιο. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό?
Όχι σε αυτή τη διαδρομή, αλλά ναι.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ναι,ούτε στο skg ist και το ανάποδο μπορούσα να κάνω on line checin, ,,, όχι μόνο εγώ και πολλοί άλλοι, κολλάει το σύστημα τους;;;δεν ξέρω τι συμβαίνει Μ αρέσει που το διαφημίζουν για αποφυγή ταλαιπωρίας τρομάρα τους και αναγκάζεσαι και μόνο με χειραποσκευη να στήνεται στην ουρά,το τσεκιν λένε 2 ώρες πριν την πτήση αλλά ανοίγει..νωριτερα...και επειδή ακριβώς μαζεύεται πολύς κόσμος που περιμένει λόγω αυτής της ανοησίας ..πήγαινε νωρίτερα,αρκετά νωρίτερα εφ όσον έχεις και διπλή πτήση,για να διαλέξεις και θέση...

Last edited:

Zinoviap

Member
View attachment 483527
Εγω είχα επισης καθυστερηση 5,5 ωρες και θα στειλω μειλ για την αποζημιωση των 600€ στην εξυπηρετηση πελατων οταν γυρισω απο το ταξιδι μου
Αν δεν βγαλω ακρη θα παω μεσω μιας εταιριας απο τις πολλες που κανουν αυτη την δουλεια για καποιο fee οπως ανεφερε το μελος tattooine σε προηγουμενο ποστ

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν χρειάζεται
Ταξίδι-Όνειρο
it happened ! Japan!
αν βγάλεις άκρη πες μου και εμένα. Έχει μήνες που έχω στείλει διάφορα email ,για πτήση που καθυστερησε και μας πήγε επόμενη μέρα κτλ. αλλά δεν πήρα τίποτα και αντιθέτως δεν απάντησαν καν στα email μου :)

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
αν βγάλεις άκρη πες μου και εμένα. Έχει μήνες που έχω στείλει διάφορα email ,για πτήση που καθυστερησε και μας πήγε επόμενη μέρα κτλ. αλλά δεν πήρα τίποτα και αντιθέτως δεν απάντησαν καν στα email μου :)
Πριν από 5 χρόνια η πτήση μου από Βαρκελώνη για Κωνσταντινούπολη είχε καθυστέρηση πάνω από 2 ώρες με αποτέλεσμα να χάσω την ανταπόκριση για Αθήνα και να πάρω την επόμενη πτήση. (Αν και δεν με χάλασε και πολύ καθώς δεν είχα υποχρεώσεις κι απόλαυσα το υπέροχο lounge.)
Δεν θυμάμαι πώς είχα επικοινωνήσει μαζί τους τότε αλλά είχα λάβει την εξής απάντηση.

We’re sorry that your travel plans were disrupted.

Flight TK1856 Barcelona/Istanbul on 5th September, 2019, was delayed for 2 hours 9 minutes due to technical reasons. As a result, you were unable to board your onward flight, and you completed your journey with flight TK1845 Istanbul/Athens on later that day.

After our investigation, we found that we provided the meal/accommodation service we were required to during this delay. However, if you didn’t receive these services during this delay, in order to compensate you for your expenses, we ask that you send us the relevant invoice(s). You can do this by checking the “Previous feedback” option on our feedback page. We’ll review your invoice(s) and let you know about your payment as soon as possible.

In addition, as your flight was disrupted due to operational/technical reasons, we’d like to inform you that we’ve issued you an electronic travel voucher (EMD) as a token of our apologies for any inconvenience caused:

Passenger: xxxxxxxx xxxxxxx
EMD number: 235 xxxxxxxxxx
EMD value: 400 EUR
EMD date of issue: 20th September, 2019

EMD terms of use:

This EMD can be used for ticket purchases, ticket reissues or excess baggage payments within one year of being issued.
It can only be used for flights operated by Turkish Airlines.
The name on the EMD cannot be changed, and it cannot be transferred to another person.
A fare refund can be issued within 2 years of the EMD being issued.
It cannot be used on online channels. To use this EMD, please visit your nearest sales office. (If you’d prefer to have your fare refunded, we recommend you contact the sales office before your visit.)
We look forward to serving you better on your next flight with us.

Τους απάντησα την επόμενη μέρα ότι δεν θα ήθελα EMD αλλά χρηματική αποζημίωση την οποία και πέρασαν στο λογαριασμό μου την ίδια μέρα αφού μου ζήτησαν διαβατήριο και ΙΒΑΝ.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και πιθανότατα η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών να μην είναι η ίδια...Ενδεικτικά αναφέρω ότι είχα ξεχάσει πέρσι το παιδικό καροτσάκι και μου απάντησαν μετά από πολλές μέρες να πάω να το πάρω κι ενώ το είχα ήδη παραλάβει απευθείας στο αεροδρόμιο...

Σε κάθε περίπτωση να επιμείνετε. Δοκιμάστε να καλέσετε και στο 211992313 ή στείλτε email στο [email protected]

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.765
Μέλη
39.498
Νεότερο μέλος
therealshaDDIE

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom