andpsy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική / Ισλανδία
Στο τσέκ ιν θα στα ζητήσει αυτά
Ο.Κ. Κάνω την κράτηση. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την απάντηση σουΣτο τσέκ ιν θα στα ζητήσει αυτά
Αν και έχει περάσει πολύς χρόνος από την απάντηση τους, ήθελα να σε ρωτήσω αν αξίζει σαν πρόγραμμα διότι πρόσφατα έκλεισα με turkish και διάλεξα 10 ώρες αναμονή για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μήπως να τις ξοδέψω μόνος μου στην Πόλη?Εγω βρεθηκα στην κων/πολη τρανζιτ,απο ν.υορκη και εκανα το τουρ της πολης,δωρεαν με την τουρκικη.Εξαρταται απο τις ωρες που εχεις,πηγαινε στην σελιδα της τουρκικης και βρες το touristanbul,διαβασε το και αν σε βολευει καντο.Εγω περασα πολυ ωραια!
Kαι στην επιστροφη που εχουμε 1ωρα σταση στο αεροδρομιο της κωσταντινουπολης οπως ερχομαστε απο εδιμβουργο για να παμε αθηνα τι γινεται με το τσεκ ιν;Δεν υποστηρίζουν ηλεκτρονικό boarding pass στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Πρέπει να περάσεις από το γκισέ να το πάρεις πριν την πτήση.
Λογικά θα έχεις πάρει και τα δυο boarding passes απο το Εδιμβούργο.Kαι στην επιστροφη που εχουμε 1ωρα σταση στο αεροδρομιο της κωσταντινουπολης οπως ερχομαστε απο εδιμβουργο για να παμε αθηνα τι γινεται με το τσεκ ιν;
Και εγβ αυτο πιστευω..ευχαριστω πολυΛογικά θα έχεις πάρει και τα δυο boarding passes απο το Εδιμβούργο.