Διάσημοι ή ήμι-διάσημοι συνταξιδιώτες

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Σήμερα το απόγευμα βγαίνοντας απ το lounge της aegean στο Ελ. Βενιζέλος έπεσα πάνω στη Βούλα Πατουλιδου. Ήταν μόνη, πολύ κομψά ντυμένη κ πηγαινε μάλλον προς το lounge. Κ στη πτήση για Ρόδο συνταξιδευα με το τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου κ τους παρατρεχαμενους του πχ Χάρης Σιανιδης στη business class...μου έκανε εντύπωση πόσο ψηλός ήταν τον είχα για πιο κοντό :lol:

Last edited:

paefstra

Member
Καθομουν στην ιδια σειρα στο αεροπλανο Νικαια Αθηνα με τον Μανολο. Εννοειται οτι βγηκε σελφι με οποιον το ζητουσε (και με μενα, μαλιστα πηρε αυτος το κινητο μου γιατι ειπε οτι εχει μαθει να βγαζει σωστες σελφι ως πανυψηλος με τους κοινους κοντους), μιλουσε στο μισο αεροπλανο που του ελεγε μπραβο, ψυχουλα παιδικη πραγματικα.
Πετουσε economy και το μονο που φανερωνε οτι "τα καταφερε" ηταν το πανακριβο δερματινο σακιδιο πολης του (τουλαχιστον 10 φορες το κοστος του εισιτηριου με επιστροφη).

Billouk

Member
Είχα πει θα το γράψω, δεν το έγραψα ποτέ...

Πάσχα 2019. Είμαστε στην Παροικιά και βλέπουμε σε απόσταση έναν μελαμψό μποέμ τύπο με μαλλί τύπου τζίβα. Φορούσε άσπρο λινό πουκάμισο και σχολίασα απαξιωτικά: "Πω, πω κοίτα πως είναι αυτός...σαν τον Τζακ Σπαροου!".Δίπλα και ακουμπισμένη στον ώμο του μια σχετικά μικροκαμωμένη γυναίκα, συνεχίζουν το περπάτημα τους και μας προσπερνούν. Πριν κοιταχτούμε, τραβάμε ο ένας το χέρι του άλλου και αναφωνουμε την ίδια πρόταση: "Μ@λ@κα, η Monica Bellucci !!"

Ο "Τζακ Σπαροου" ήταν η τότε σχέση της Nicolas Lefevre...

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Κωνσταντινουπολη φετος τον Οκτωβρη.Κατεβηκα απο το ξενοδοχειο που εμενα στον απεναντι δρομο για να παρω απο το κοντινοτερο mini market εξαδες νερα.Φασαριες,ελικοπτερα απο πανω ,τροχονομοι με σφυρικτρες να κλεινουν το δρομο,μπατσικα παντου και εννοειται πολλα αμαξια συνοδεια και φυσικα 2-3 λιμουζινες με φιμε τζαμια να τρεχουν σφαιρα.Ρωταω ενα τυπο διπλα τι παιζει.Μου λεει '' ο μεγαλος προεδρος Ταγιπ Ερντογαν΄' ,αστο μην σχολιασω τιποτα καλυτερα ,βριζοντας απο μεσα μου ομως .Θα ανεβασω σε λιγο το βιντεακι αν με αφηνει.

Ισλανδια, Blue Lagoon 2019 ,μπαινει ενας τυπος τερας πραγματικα μεσα στο δωματιο της σαουνας ,δεν τολμαγες ουτε βλεμμα να του ριξεις και εκατσε ακριβως διπλα μου,φιλικοτατος και ευγενεστατος ομως ,αλλα νταξει δεν περναει και απαρατηρητος .Τον πετυχαμε μετα και που κολυμπαγαμε.Το απογευμα μπαινουμε στα post στο insta του blue lagoon και βλεπουμε στα προσφατα story ,να εχει κοντα στο ενα εκατομμυριο ακολουθους.Λοιπον ο τυπος ηταν το Βουνο απο το Game of thrones,που εχει καταγωγη απο την Ισλανδια.

Ειδα σε σχετικα κοντινη αποσταση τον Lewis Hamilton που αλλου?Στο grand prix Formula 1 στο Μοντμελο της Βαρκελωνης,που ειχα κλεισει να δω αγωνα φορμουλα .

Αστυπαλαια κατακαλοκαιρο Αυγουστο μηνα βγαινω παλι για να παρω τις κλασσικες 6 αδες νερα ,βλεπω σε μια ταβερνα εναν τουριστα μου φανηκε σιγουρα ξενος ,αραχτος αλλα ιδιος ο Τσιπρας .Γυρναω στην κοπελα μου στο δωματιο και λεω ΄΄ καλα ηταν ενας τουριστας ιδιος ο Τσιπρας '',την επομενη μερα μαθαινω οτι εχει ερθει ο τοτε προεδρος του Συριζα στο νησι και μαλιστα εμενε και στο Λιβαδι που εμενα και εγω,. η Αστυπαλαια δεν ειναι και Χονγκ Κονγκ οποτε σιγουρα ο κατακοκκινος απο τον ηλιο ηταν μαλλον ο Τσιπρας και οχι Αμερικανος τουριστας,

Το τελευταιο δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου μου.Ειχε παει Μαδριτη και βγαινει απο ενα μαγαζι ,βλεπουν κοσμο να εχει μαζευτει ,σελφι να βγαζουν ολοι και ηταν ενας τυπος με ενα τζοκει και γυαλια ηλιου.Ρωταει μια κοπελα,ηξερε και κατι λιγα ισπανικα τι παιζει και του λεει οτι ηταν ο Αντονιο Μπαντερας !!!!

Αν τωρα το παμε εγχωρια showbiz ολοι λιγο πολλοι ειδικα με πτησεις aegean απο και προς Αθηνα θα πετυχεις καπου καποιον ,ενα τετοιο παραδειγμα πεταγα Κων/πολη μαζι με Τονι Σφινο με τη γυναικα του και τον Φωκα Ευαγγελινο απο Βαρκελωνη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.932
Μέλη
39.648
Νεότερο μέλος
maria11

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα