Σε λίγο δεν θα υπάρχει καν φαγητό,όχι και επιλογή...@taou Σε μικρές αποστάσεις εντός Ευρώπης δεν μου έχει τύχει από καμία αεροπορική εταιρεία η δυνατότητα επιλογής φαγητού. Αυτό το συναντάς σε μακρινά ταξίδια.
Από Κων/λη για Ελσίνκι και πραγματικά μαχαιροπήρουνα σου δίνουν και επιλογή μεταξύ δύο γευμάτων -εκτός αν κάθεσαι πολύ πίσω και μέχρι να'ρθει η σειρά σου έχει τελειώσει το κοτόπουλο και φας μακαρόνια-.@taou Σε μικρές αποστάσεις εντός Ευρώπης δεν μου έχει τύχει από καμία αεροπορική εταιρεία η δυνατότητα επιλογής φαγητού. Αυτό το συναντάς σε μακρινά ταξίδια.
Από Κων/λη για Ελσίνκι και πραγματικά μαχαιροπήρουνα σου δίνουν και επιλογή μεταξύ δύο γευμάτων -εκτός αν κάθεσαι πολύ πίσω και μέχρι να'ρθει η σειρά σου έχει τελειώσει το κοτόπουλο και φας μακαρόνια-.
Συμφωνώ. Και σε μένα. Μάλιστα, πιο πριν, μοιράζουν τυπωμένο σε καρτελάκι το μενού. Είχε και IFE. Χλίδες!Όχι, οι Τούρκοι δίνουν επιλογή και εντός Ευρώπης, μου έτυχε πρόσφατα προς Τουλούζη.
Πες τα! Πες, πες για το Ατατούρκ! Είναι λίγο μπάχαλο κι ο Θεός να δίνει να περνάμε από κει γρήγορα και καλά για να πάμε στον προορισμό μας.Συμφωνώ. Και σε μένα. Μάλιστα, πιο πριν, μοιράζουν τυπωμένο σε καρτελάκι το μενού. Είχε και IFE. Χλίδες!
Εγώ με την turkish, δεν έχω παράπονα. Αντίθετα, με το Αταρτούκ, έχω τα άπειρα. Απλά απαράδεκτο!
Τριτοκοσμικές συνθήκες αναμονής στην ανταπόκριση. Καθυστερήσεις. Ένα πνιγμένο αεροδρόμιο. Μου έδωσε την εντύπωση ότι όλα γίνονται κατά τύχη.Γιατί καλέ τι έχει το ατατούρκ?
Ε ναι, συμφωνώ.Πες τα! Πες, πες για το Ατατούρκ! Είναι λίγο μπάχαλο κι ο Θεός να δίνει να περνάμε από κει γρήγορα και καλά για να πάμε στον προορισμό μας.
Την ίδια ακριβώς αίσθηση έχω κι εγώ που το έχω ζήσει καλοκαίρι, φθινόπωρο και αρχές χειμώνα. Στο πόδι γίνονται όλα (οι αερογραμμές όμως με έχουν εντυπωσιάσει με τον επαγγελματισμό τους σε κρίσιμες στιγμές). Το lounge είναι και για την οικονομική θέση; Αν και συνήθως θέλω να τριγυρνάω για να το δω όλο πριν αλλάξω πτήση και δεν κάθομαι πολύ.Τριτοκοσμικές συνθήκες αναμονής στην ανταπόκριση. Καθυστερήσεις. Ένα πνιγμένο αεροδρόμιο. Μου έδωσε την εντύπωση ότι όλα γίνονται κατά τύχη.
Ε ναι, συμφωνώ.
Lounge και οικονομική δεν πάνε μαζί.....Την ίδια ακριβώς αίσθηση έχω κι εγώ που το έχω ζήσει καλοκαίρι, φθινόπωρο και αρχές χειμώνα. Στο πόδι γίνονται όλα (οι αερογραμμές όμως με έχουν εντυπωσιάσει με τον επαγγελματισμό τους σε κρίσιμες στιγμές). Το lounge είναι και για την οικονομική θέση; Αν και συνήθως θέλω να τριγυρνάω για να το δω όλο πριν αλλάξω πτήση και δεν κάθομαι πολύ.