paefstra
Member
Κι εγώ πληροφορηθηκα απο την τραπεζα μου ότι έχω περιθωριο 3 μηνών, αλλά δεν χρειάστηκε τελικά
Το site τους χρεώνει κάποιο service fee (νομίζω 10 ευρώ). Αν κλείσεις από κανένα ψαχτήρι, ίσως γλυτώσεις το μεγαλύτερο μέρος του. Για τη φτηνότερη τιμή ψάξε στο skyscanner. Τα ελληνικά πρακτορεία θα σου χρεώσουν τουλάχιστον 30 ευρώ προμήθεια (κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτοί) αλλά θα έχεις κάποιες άλλες "αβάντες" (ανάλογα με το πρακτορείο) που δεν τις έχεις με online κράτηση.Καλησπέρα! Σχεδιάζω ταξίδι στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 2015 και βρίσκω οικονομικά εισητήρια απευθείας από Κων/πολη με Turkish. Έχει κλείσει κανείς εισητήρια από το site της εταιρείας ή να προτιμήσω κάποιο ελληνικό πρακτορείο? Είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψω εκτός Ευρώπης και για κάποιο λόγο αγχώνομαι. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω?
Κακώς δεν σε απασχολεί τόσο, γιατί αν σου κάτσει μια στραβή ποιός θα σε βοηθείσει με το εισιτήριο ο φούφουτος?Τώρα για τις "αβάντες" δεν νομίζω ότι με απασχολεί τόσο, όσο να μην έχω κάποιο θέμα στο ταξίδι με το online ticket.