Turkish Airlines Τurkish Airlines - ερωτήσεις, εντυπώσεις

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
αυτό το email δεν το ήξερα.

Εμένα μου έστειλαν το εξής :

Dear ,

We’re sorry that we were unable to reply to you in a timely manner.

We've completed our reinvestigation in line with your feedback and we've found out that flight TK 51 Tokyo / Istanbul dated 28th of September, 2024 was delayed for 1 hour 23 minutes due to late arrival of previous aircraft and 6 minutes due to air traffic control, as a result you've missed your onward flight and completed your journey with next available flight.
In relation to your feedback, we unfortunately cannot meet your compensation claim, as there is no civil aviation legislation applicable to the flight irregularity that has taken place at your departure point.

We are sorry once again for the inconvenience, and with hopes that we can offer you flawless service on your subsequent travels.

Sincerely Yours,
Can E.

Customer Representative
Μήπως ισχύει διαφορετική νομοθεσία καθότι πέταγες από Τόκυο ενώ εγώ από Βαρκελώνη; Αυτό φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβαίνει...Ψάξε το.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Μήπως ισχύει διαφορετική νομοθεσία καθότι πέταγες από Τόκυο ενώ εγώ από Βαρκελώνη; Αυτό φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβαίνει...Ψάξε το.
έστειλα ήδη email στο μάιλ που μου έδωσες ,άντε να δούμε.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan

Zinoviap

Member
Όσον αφορά το compensation claim που έκανα για την υπερατλαντική πτήση με καθυστέρηση 5,5 ωρών μου στείλαν από το γραφείο της Αθήνας ένα λινκ στο οποίο θα έπρεπε να κάνω εκεί το claim.
To έκανα λοιπόν και μετά από 8 ημέρες μου ήρθε απάντηση ότι όντως η πτήση μου είχε καθυστέρηση 5 ωρων και 6 λεπτων και μου δίνουν για αυτό το λόγο 30.000 μίλια και να τους στείλω και αποδείξεις από τα έξοδα. Στο αρχικό μειλ είχα παραθέσει την σχετική ευρωπαϊκή αλλά και τούρκικη νομοθεσία. Πιστεύω ότι θα πρέπει να απαντήσω ότι δεν δέχομαι τα μίλια και θέλω την χρηματική αποζημίωση που ορίζεται από την νομοθεσία.
Τι λέτε;

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Όσον αφορά το compensation claim που έκανα για την υπερατλαντική πτήση με καθυστέρηση 5,5 ωρών μου στείλαν από το γραφείο της Αθήνας ένα λινκ στο οποίο θα έπρεπε να κάνω εκεί το claim.
To έκανα λοιπόν και μετά από 8 ημέρες μου ήρθε απάντηση ότι όντως η πτήση μου είχε καθυστέρηση 5 ωρων και 6 λεπτων και μου δίνουν για αυτό το λόγο 30.000 μίλια και να τους στείλω και αποδείξεις από τα έξοδα. Στο αρχικό μειλ είχα παραθέσει την σχετική ευρωπαϊκή αλλά και τούρκικη νομοθεσία. Πιστεύω ότι θα πρέπει να απαντήσω ότι δεν δέχομαι τα μίλια και θέλω την χρηματική αποζημίωση που ορίζεται από την νομοθεσία.
Τι λέτε;
Δεν έχεις τίποτα να χάσεις...

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Τι λέτε;
σίγουρα δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Εμείς πήραμε... .... .... .... ....

domino

Member
Τι λέτε;

Αεροδρομια . Αναχωρισης - αφιξης;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.970
Μέλη
39.671
Νεότερο μέλος
paanos