erminathess
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αργεντινη,μεξικο
Papi και papou καλα να περασετε στο Μαροκο!! Να ξεκουραστειτε και να ανανεωθειτε!
καλο ταξιδι !!!
καλο ταξιδι !!!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Παπι καλο σας ταξιδι! Να παθετε τα καλυτερα!
Στην ανανέωση ελπίζω...την ξεκούραση δεν την βλέπω...έχω βγάλει προγραμματάκι περιπου 1800 χιλιομέτρων....σε 10 μέρες....Papi και papou καλα να περασετε στο Μαροκο!! Να ξεκουραστειτε και να ανανεωθειτε!
καλο ταξιδι !!!
Εύγε νέε μου. Αυτά είναι προγράμματα!!Στην ανανέωση ελπίζω...την ξεκούραση δεν την βλέπω...έχω βγάλει προγραμματάκι περιπου 1800 χιλιομέτρων....σε 10 μέρες....
Γι'αυτό το είπα για να ζηλέψεις..., και μην ανησυχείς είναι φως φανάρι το χρωματάκι σου...Τώρα να πω ότι ζηλεύω, δεν θα το πω ούτε θα το δείξω. Δεν ταιριάζει στην ανωτερότητα ενός ροζ γουρουνιού.
Ροζ;;;Πω πω γιατί από ροζ έγινα πράσινο;;;
Να περάσετε καταπληκτικά. Μιας και θα είστε στην αραπιά, μπορείτε να σκαρφιστείτε και κάτι ενδυματολογικό για τη συνάντηση...
Φιλιά...ευχαριστούμε ευχαριστούμε...θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ανανέωσή μας....Τι ωραία ! Ταξιδάκι σούπερ, να περάσετε τέλεια, να ανανεωθείτε και να μας γυρίσετε ζωηροί και έτοιμοι για όλα...
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί. Λυπάμαι που δε μπορώ να συμμετάσχω στα τεκτενόμενα αυτή τη φορά αλλά ελπίζω τουλάχιστον να καταφέρω να είμαι κοντά σας.