PAPI_9
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Είμαστε στην έρευνα....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Εδώ είμαι και γιατροπορεύω τη μικρή με 39.....
Εννοείται κι εμείς μέσα!
Περαστικά σας Ροζίτα.. :roll:
Εδώ είμαι και γιατροπορεύω τη μικρή με 39.....
Εννοείται κι εμείς μέσα!
Περαστικά σας Ροζίτα.. :roll:
Προφανώς γιατροπορεύοντας το αγγελούδι (περαστικά Ροζένια μου !) δεν βρήκε χρόνο να δηλώσει πανηγυρική συμμετοχή
Οπότε μετά την πρόσκληση με το αναμμένο τζάκι, ετοιμάσου φιλενάδα, σε περιμένουμε...
Έλα καλό μου γουρουνάκι. Δεν έχεις δίκιο από χθες μέχρι σήμερα 25 μαζευτήκαμε για να τιμήσουμε το κοψίδι...., και όχι μόνο βέβαια...Εδώ τρομάζουμε να μαζέψουμε κόσμο στο Σχοινιά ή τη Πορταριά, αν προθυμοποιηθούν μαζικά για το Λονδίνο.....θα πεθάάάάνω....
Αυτά είναι ! Τέτοια θέλουμεΠάντως, πανηγυρικώς, θριαμβευτικώς και διθυραμβικώς, σε κόντρα των ιώσεων, τραβάω μπροοοοςςςς!!!!!!!
Ανακοίνωση
Βίντεο, φωτογραφικές μηχανές, κινητά και σκιτσογράφοι θα κατάσχονται κατά την είσοδο..........και ο νοών νοήτω.....
(Με ύψος ψυχρού επαγγελματία) Χμ ίωση είναι θα κάνει το κύκλο του ο ιός και θα περάσει. Αντιπυρετικά, ενυδάτωση και παρακολούθηση...Πάντως, πανηγυρικώς, θριαμβευτικώς και διθυραμβικώς, σε κόντρα των ιώσεων, τραβάω μπροοοοςςςς!!!!!!!
Elgeo, baba, KIKI, toumpioti (κι όλα τα φιλαράκια!) mi casa es su casa! Κοπιάστε!!!
Βίντεο, φωτογραφικές μηχανές, κινητά και σκιτσογράφοι θα κατάσχονται κατά την είσοδο..........και ο νοών νοήτω.....
Και τα ροζ γουρούνια σαν υποσημείωσηΕξαιρούνται σκηνοθέτες, παραγωγοί και εικονολήπτες....
Υπάρχουν φρέσκες ιδέες. Η υλοποίηση μένειη θεατρική υπερπαραγωγή "θέλω να δω τον Παπά",,,
θα ανεβεί σε επανάληψη στην κρεατολατρική συνάντησή σας;:roll:
νομίζω οτι επιβάλλεται μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Πορταριά Πηλίου!!!
Το ποτό και το γλυκό είναι δωρεάνΤο θα πιούμε, που πήγε;
Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε, ε... κύριε πάπα ήθελα να πώ...