Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Προφανώς γιατροπορεύοντας το αγγελούδι (περαστικά Ροζένια μου !) δεν βρήκε χρόνο να δηλώσει πανηγυρική συμμετοχή ;)
Οπότε μετά την πρόσκληση με το αναμμένο τζάκι, ετοιμάσου φιλενάδα, σε περιμένουμε...:D:clap:

Ευχαριστώ για τα περαστικά, κορίτσια...Πάντως, πανηγυρικώς, θριαμβευτικώς και διθυραμβικώς, σε κόντρα των ιώσεων, τραβάω μπροοοοςςςς!!!!!!!:cool:;););)

Elgeo, baba, KIKI, toumpioti (κι όλα τα φιλαράκια!) mi casa es su casa! Κοπιάστε!!!:clap:

Ανακοίνωση

Βίντεο, φωτογραφικές μηχανές, κινητά και σκιτσογράφοι θα κατάσχονται κατά την είσοδο..........και ο νοών νοήτω.....:cool:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Εδώ τρομάζουμε να μαζέψουμε κόσμο στο Σχοινιά ή τη Πορταριά, αν προθυμοποιηθούν μαζικά για το Λονδίνο.....θα πεθάάάάνω....
Έλα καλό μου γουρουνάκι. Δεν έχεις δίκιο από χθες μέχρι σήμερα 25 μαζευτήκαμε για να τιμήσουμε το κοψίδι....:bleh:, και όχι μόνο βέβαια...:clap:
Εγώ πάντως μέσα είμαι για ένα long weekend..:cool:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πάντως, πανηγυρικώς, θριαμβευτικώς και διθυραμβικώς, σε κόντρα των ιώσεων, τραβάω μπροοοοςςςς!!!!!!!:cool:;););)

Ανακοίνωση

Βίντεο, φωτογραφικές μηχανές, κινητά και σκιτσογράφοι θα κατάσχονται κατά την είσοδο..........και ο νοών νοήτω.....:cool:
Αυτά είναι !:clap: Τέτοια θέλουμε ;):haha::clap::clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πάντως, πανηγυρικώς, θριαμβευτικώς και διθυραμβικώς, σε κόντρα των ιώσεων, τραβάω μπροοοοςςςς!!!!!!!:cool:;););)
Elgeo, baba, KIKI, toumpioti (κι όλα τα φιλαράκια!) mi casa es su casa! Κοπιάστε!!!:clap:
(Με ύψος ψυχρού επαγγελματία) Χμ ίωση είναι θα κάνει το κύκλο του ο ιός και θα περάσει. Αντιπυρετικά, ενυδάτωση και παρακολούθηση...
(Με ύφος υπέροχου ροζ γουρουνιού) Περαστικά στην υπέροχη κορούλα σου Ρόζα μου.
Τωρα γιατί οι μηχανές θα κατάσχονται; Δεν ξέρεις ότι κάποιοι εξ'ημών είμαστε γνωστές ψωνάρες;

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εξαιρούνται σκηνοθέτες, παραγωγοί και εικονολήπτες....;)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
η θεατρική υπερπαραγωγή "θέλω να δω τον Παπά",,,
θα ανεβεί σε επανάληψη στην κρεατολατρική συνάντησή σας;:roll:

νομίζω οτι επιβάλλεται μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Πορταριά Πηλίου!!!:haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
η θεατρική υπερπαραγωγή "θέλω να δω τον Παπά",,,
θα ανεβεί σε επανάληψη στην κρεατολατρική συνάντησή σας;:roll:
νομίζω οτι επιβάλλεται μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Πορταριά Πηλίου!!!:haha:
Υπάρχουν φρέσκες ιδέες. Η υλοποίηση μένει
Ο Πάπας παραμένει μνημειώδης υπερπαραγωγή :haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh